Galaxy Z Flip'in videosu sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Galaxy Z Flip'in videosu sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-03 10:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli şirket Samsung’un yakın bir tarihte sunacağı yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Flip, şimdi ise videolu bir şekilde canlı olarak görüntülendi. Kaynağı bilinmeyen 19 saniyelik bir video Twitter’da paylaşılırken, bu kapsamda cihazın tasarımına dair bazı detayları da sunmuş oluyor. Samsung bildiğiniz üzere 2019 yılında katlanabilir modeli Galaxy Fold ile beraber piyasaya giriş yapmıştı. Bu model sahip olduğu yenilikçi tasarımı ile piyasada ses getirip beğenilse de, ekran tarafında yaşanan sorunlardan ötürü şirkete beklenenleri sunamadı. Video Ben Geskin tarafından yayınlanırken, video veya cihaz hakkında ise bir açıklama yer almıyor. Ancak Galaxy Z Flip’in tanıtım tarihi yaklaşmışken sızıntı görsellerine göre de videodaki cihazın doğru olma ihtimalinin bir hayli yüksek olduğunu belirtelim.

Samsung Galaxy Z Flip canlı görüntüler

 

Dünyanın ilk 5G’li tableti Galaxy Tab S6 5G resmi olarak tanıtıldıDünyanın ilk 5G’li tableti Galaxy Tab S6 5G resmi olarak tanıtıldı

Samsung Galaxy Z Flip - First Hands On Video pic.twitter.com/4b8Uzt5kRB — Ben Geskin (@BenGeskin) February 2, 2020

 

19 saniyelik bir süreye sahip olan bu videoda cihazın tasarımına dair tüm açılar gözüküyor diyebiliriz. Telefon katlanmış haldeyken arka yüzeyde iki adet kamera ve ikinci ekranı gözüküyor. Bu ekranda ise saat, tarih ve batarya doluluk oran bilgileri yer alıyor. Diğer yandan bildirimlerinde bu ekranda bulunması bekleniyor. Telefonun açık halinde ise oldukça uzun olduğu ve 21:9 seviyelerinde bir oranda olduğu düşünülüyor. Modelin ekran çerçeveleri o kadar ince olmasa da, açık halde en üstte modelin selfie kamerası gözüküyor.

Galaxy Fold ekranında yaşanan kırışıklık probleminin bu telefonun ekranında olmadığını görüyoruz. Bu noktada Güney Koreli şirket bu yeni katlanabilir akıllı telefon modelinde Ultra Thin Glass adlı bir ekran teknolojisi kullanacağını bildiriyor. Bakalım model beklenildiği gibi böyle mi çıkacak göreceğiz.


Samsung Galaxy S20 ailesinin satış tarihi netleşti!Samsung Galaxy S20 ailesinin satış tarihi netleşti!
Samsung Galaxy S10'na birden fazla parmak izi nasıl eklenir?Samsung Galaxy S10'na birden fazla parmak izi nasıl eklenir?

PAYLAŞ