PlayStation Store’un yeni tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

PlayStation Store’un yeni tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-21 10:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Japon teknoloji devi Sony, bu hafta itibariyle web ve mobil için yeni bir PlayStation Store yayınlayacak. Bu yeni tasarımın ekran görüntüleri ise erkenden ortaya çıkmış durumda. Görünene göre ise Sony’nin yeni PS Store arayüzü ile sadeliği ön plana çıkardığı açık bir şekilde gözüküyor. Geçtiğimiz hafta, özellikle PS4 kullanıcıları için önemli açıklamalarda bulunan Sony, PlayStation Store’un mobil ve web sitelerinin baştan aşağı güncelleyeceğini duyurmuştu. PS4 sahipleri noktasında ise son güncelleme ile beraber PlayStation 4 uygulamaları, temaları ve avatarlarının yeni PS Store’da yer almayacak olması dikkat çekti.

Sony’nin PlayStation Store’u yenilemesindeki temel amaç olarak oyun mağazasının yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 ile uyumlu hale getirmek olacaktır. Şirket, web ve mobil sürüme gelecek olan yenilikleri bu hafta itibariyle kullanıcılarının beğenisine sunacak ve yeni PlayStation Store yayınlandığı zaman daha detaylı bir şekilde göreceğiz.

PlayStation 5'in ön siparileri Xbox Series X'i geçtiPlayStation 5'in ön siparileri Xbox Series X'i geçti

PlayStation Store baştan aşağı yenileniyor

Yayınlanmasına günler kalan yeni PlayStation Store’dan bazı ekran görüntüleri de paylaşıldı. Paylaşılan ekran görüntülerine göre Sony’nin yeni PlayStation Store’da daha sade ve beyaz temalı ve oyunun kendisini ön plana çıkardığı bir tasarım tercih ettiği gözüküyor. Oyunlar sadece kapak fotoğrafları, isimleri ve fiyatları ile listeleniyor. Bu sayede oyuncular detay bilgilere istedikleri zaman erişebiliyorlar. Yeni tasarımda ürün sayfasını gösteren ekran görüntülerinde ise ana sayfa ile benzer bir sadelik yer alıyor. Ürün sayfasında büyük kapak görseli, oyun adı, yayınlanma tarihi, geliştiricisi ve oynanabilir platformları gözüküyor.

PlayStation Store arayüz deneyimini daha iyi seviyelere getirmek isteyen Sony, bu noktada kullanıcıların sevebileceği doğrultuda yenilikler getirecek gibi duruyor. Bakalım beklenildiği gibi Sony, yeni mağaza tasarımı ile kullanıcıların beğenisini kazanabilecek mi hep beraber göreceğiz.


PlayStation 4 için yazılım güncellemesi yayımladıPlayStation 4 için yazılım güncellemesi yayımladı
PlayStation 5 kullancı arayüzü tanıtıldıPlayStation 5 kullancı arayüzü tanıtıldı

PAYLAŞ