PS Plus Kasım 2020 oyunları - Haberler - indir.com

PS Plus Kasım 2020 oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-29 20:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

PlayStation Plus Kasım 2020 oyunları belli oldu. Bu ay içerisinde PS4 ile beraber ilk kez PS5 oyunları da kullanıcıları bekliyor olacak. Sony Avrupa, PlayStation Plus abonelerine Kasım ayı içerisinde sunulacak olan oyunları resmen duyuruldu. Bu ay için hazırlanan listede PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcılarını üç farklı kaliteli yapım bekliyor. Bugsnax (PS5), Hollow Knight ve Middle-earth: Shadow of War, Kasım ayında PlayStation Plus abonelerini bekliyor olacak. Bugsnax PS5'in çıkış oyunlarından birisiydi, oyun çıktığı gibi ücretsiz olacak. Sony'den güzel bir adı olmuş. Bunun haricinde Hollow Knight ve Shadow of War da yine birbirinden kaliteli yapımlar olarak dikkat çekiyor. PS5 kullanıcıları bu oyunları da geriye uyumluluk sayesinde oynayabilecek.

Bugsnax, Middle-earth: Shadow of War ve Hollow Knight 3 Kasım itibarıyla indirmeye sunulacak. Bu tarihe kadar ayrıca Ekim ayının oyunlarını da indirebilirsiniz. Geçtiğimiz ay Need for Speed Payback ve Vampyr oyunları verilmişti.

PS Plus Eylül 2020 oyunları belli olduPS Plus Eylül 2020 oyunları belli oldu

PS4 ve PS5

Bugsnax (PS5 versiyonu)

Bugsnax adlı oyunda yarı böcek atıştırmalık evi olan Snaktooth Adası'nda sıradışı bir macera içerisinde  yer alacaksınız. Cesaretli bir gezgin olarak Elizabert Megafig'in davetlisi olarak geldiğiniz bu ev sahibinin henüz ortalıkta olmadığını fark edeceksiniz. Şöyle ki burada yer alan kamp damradağın olmuş ve takipçiler adanın her yanına dağılmış durumdalar. Aynı zamanda açlar. İçinde bulunduğunuz adanın gizemini çözmek sizin işiniz olacak. Lizbert'e ne oldu? Bu sorunun yanıtını almak için hazır olduğunuz an oyuna başlayabilirsiniz. 

Burada ilerleme kat etmek için çeşitli düzenekleri kullanarak 100 farklı Bugsnax'ı keşfetmeniz, avlamanız ve ele geçirmeniz gerekecek. Ada içerisinde çeşitli biyomları keşfederek gelişim sağlamaya odaklanın. Her bir sahnesinde eşsiz bir macera yaşayacak ve yeni buluşların peşinden gitmeye yönelik hareket edeceksiniz.

Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War oyununda yeni bir dünya yaratmak için eşsiz taktiklerinizi kullanarak ilerleme kat etmeye çalışacaksınız. Birbirini takip eden farklı mitolojiden alanlar içerisinde yer alacaksınız. Alışılmış olan dünyadan çok farklı olarak resmedilen Orta Dünya ve içerisinde yaşananlar, Tolkien tarafından eşsiz bir şekilde kelimelere dökülüyor. Burada ortaya çıkan karakterler ve dünya ise son derece heyecan vericidir. İçinde bulunduğunuz fantastik dünyada kazanmanız gereken ödülleri kazanarak hızla ilerleme kat etmeniz gerekiyor. 

Hollow Knight

Tamamen elle çizilmiş bir dünya üzerine kurulan Hollow Knight oyununda Hallownest dünyasında yer alacaksınız. Burada olan herkes böcek. Burada tek bir alanda yer almayacaksınız, birbirinden farklı alanlarda böceklerle sürükleyici bir deneyim yaşayacaksınız. Kocaman bir krallık içerisinde yer alarak görevlerinizi başarıyla sonlandırmaya yönelik hareket edeceksiniz. Burası terk edilmiş ve kötü kalpli böcekler tarafından işgal edilmiştir. Bu atmosferde krallığınızı geri almak için bir ekip kurmalı ve mücadelenin kazananı olmak adına hareket edeceksiniz. Hem görselleri hem de eşsiz dünyası ile dikkatleri üzerine toplayan Hollow Knight oyununda sıradışı bir deneyim yaşamanın tadını çıkarmaya odaklanın. 

 


PS Plus yeni Türkiye fiyatları belli olduPS Plus yeni Türkiye fiyatları belli oldu
Game Pass rakibi PS Plus Collection duyurulduGame Pass rakibi PS Plus Collection duyuruldu
PS Plus Ekim 2020 oyunları belli olduPS Plus Ekim 2020 oyunları belli oldu

PAYLAŞ