PS Plus yeni Türkiye fiyatları belli oldu - Haberler - indir.com

PS Plus yeni Türkiye fiyatları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-28 16:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sony, PlayStation Plus abonelik sisteminde Türkiye için geniş çaplı bir zam yapacağının duyurusunu paylaştı. 29 Ekim tarihinden itibaren geçerli olacak bu zamların oldukça yüksek olması bir hayli tepki çekti. Ülkemizde zaten PlayStation oyunlarının biraz pahalı oluşu, kullanıcıların tepki gösterdiği konulardan birisi oluyor. Konsol oyuncularının bu yüksek fiyatlardan kaçarak iyi oyunlar oynamasını sağlayan olanak aylık ödeme sistemi PlayStation Plus ise önümüzdeki aylarda uygun fiyatlı ücretlerini geride bırakacak gibi duruyor. Bu noktada gelen zamlar ile beraber yeni fiyatlar kullanıcıların cebini yakacak gibi duruyor.

Sony, 29 Ekim’den itibaren PlayStation Plus abonelikleri için fiyatlarında zam yapma kararı aldı. Aslında daha önce gelmesi beklenen ancak pandemi sebebiyle ertelenen Türkiye zammı, abonelere gönderilen e-postaya göre 29 Ekim’den itibaren aktif olacak. Bu noktada abonelerine mesaj gönderen Sony, yeni fiyat politikaları hakkında açıklama yaptı.

PS Plus Temmuz 2020 oyunlarıPS Plus Temmuz 2020 oyunları

Sony, PlayStation Plus yeni ücretlerini paylaştı

Bu noktada “Nisan ayında gönderdiğimiz bildirimin ardından PlayStation Plus abonelikleri için fiyat değişikliğine devam edeceğimizi size bildirmek isteriz. 29 Ekim 2020'den itibaren piyasa koşullarından dolayı Türkiye için PlayStation Plus aboneliklerinin fiyatları artacak. Bu, söz konusu tarihte veya sonrasında yapılması gereken yinelenen ödemelerin yeni bir fiyatta olacağı anlamına gelir." Dedi.

29 Ekim’den itibaren geçerli olacak PlayStation Plus abonelik fiyatlarında ciddi bir zam gözüküyor. Normalde 24 TL olan 1 aylık abonelik ücreti 40 TL, 75 TL olan 3 aylık abonelik ücreti ise 100 TL oldu. Eskiden ise 180 TL’ye yenilenen 12 aylık PS Plus aboneliği ise 240 TL olacak.

1 Aylık

  • Eski fiyat: 24 TL
  • Yeni fiyat: 40 TL

3 Aylık

  • Eski fiyat: 75 TL
  • Yeni fiyat: 100 TL

12 Aylık

  • Eski fiyat: 180 TL
  • Yeni fiyat: 240 TL



PS Plus Ağustos oyunları belli olduPS Plus Ağustos oyunları belli oldu
PS Plus Eylül 2020 oyunları belli olduPS Plus Eylül 2020 oyunları belli oldu

PAYLAŞ