PS Plus Ekim 2020 oyunları belli oldu - Haberler - indir.com

PS Plus Ekim 2020 oyunları belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-07 14:30:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Sony, PS Plus aboneleri için her ay yeni yapımlarını açıklamaya devam ediyor. Şimdi ise şirket Ekim ayı ücretsiz oyunları erişime açtı. Bu ay baktığımız zaman Need for Speed Payback ile Vampyr adlı oyunları ücretsiz olarak sunuyor. Durum böyle olunca PlayStation 4 oyuncularına dolu bir vakit geçirebilecekleri bir ay olacak diyebiliriz. Japonya merkezli teknoloji devi Sony, an itibariyle Avrupa ülkelerinde indirilebilen PS Plus ekim ayı ücretsiz oyunları ilerleyen saatler için ise ABD ve diğer bölgelerde de aktif olacak. Oyunlar, kasım ayının ilk günlerine kadar herhangi bir ödeme gerçekleştirilmeden oynanabilecek.

PlayStation yetkilileri ise kısa bir süre önce açıklama yapmış ve PS Plus abonelerinin ekim ayında ücretsiz indirebilecekleri oyunları duyurmuşlardı. Bu oyunlar, PlayStation 4 için 319 TL karşılığında satın alınabilirken, Need for Speed Payback ve 284 TL’lik Vampyr adlı oyunlar oldu.

Büyük telefon sevmeyenlere özel amiral gemisi Sony Xperia 5 IIBüyük telefon sevmeyenlere özel amiral gemisi Sony Xperia 5 II

PS Plus Ekim ayı ücretsiz oyunları belli oldu

Bu belli olan söz konusu iki oyun da PlayStation 4 sahiplerinin yüzünü güldürecek gibi duruyor. PS Plus aboneleri ekim ayı boyunca ücretsiz olarak sunulan Need for Speed Payback, bir fenomen olan Need for Speed serisinin en sevilen oyunlarından birisi konumunda bulunuyor. 2017 yılında piyasaya sürülmüş olmasına karşılık, hem dinamikliği hem de grafiksel kalitesi ile dikkat çekmeye devam ediyor. Vampyr tarafına bakacak olursak ise bu oyunda RPG tutkunlarının seveceği bir yapıda diyebiliriz. 1918 yılına dönerek Londra’da geçecek olan oyunda, vampire dönüşen Jonathan Reid adlı bir doktorun hikayesine sahip olacaksınız.

Oyunun amacında ise Londra’da yayınlan gribe karşı tedavi bulmak olacak. Ancak vampir için bu durumun oldukça zor olduğu açık bir şekilde gözüküyor. Sizde bir PS Plus abonesi olmak için aylık 23.99 TL, 3 aylık 25 TL/ay ve 12 aylık abonelikte ise 15 TL/ay gibi fiyatlandırma yer alıyor.


Sony, PS5 DualSense'de X-O karmaşasını ortadan kaldırıyorSony, PS5 DualSense'de X-O karmaşasını ortadan kaldırıyor
Sony kullanıcıların kontrolcü alışkanlığını bozuyor!Sony kullanıcıların kontrolcü alışkanlığını bozuyor!

PAYLAŞ