Opera'da yer imleri nasıl kapatılır? - Haberler - indir.com

Opera'da yer imleri nasıl kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-24 19:00:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Popüler internet tarayıcılarından birisi olan Opera tarayıcısı, birçok kullanışlı özelliklere sahip durumda. Rakipleri karşısında her zaman geliştirilmeye devam eden Opera’nın sevilen özelliklerinden biriside birçok noktası özelleştirilebiliyor. Bazı seçenekleri değiştirerek, tarayıcının görünümünü de değiştirebiliyorsunuz. Eğer çoklu bir yer işaretiniz var ise bunlar tarayıcının üstündeki yer işareti çubuğunda yer alacaktır. Ancak dilerseniz bu bölümü saklayabilirsiniz. Bizde sizlere bu içeriğimizde Opera’da yer imleri çubuğunuzu nasıl gösterebilip ayrıca saklayabileceğiniz hakkında bir rehber içerik hazırladık.

Opera’da yer imlerini gizlemek (iOS, Android)

Trump istediğini aldı! TikTok global operasyonları Oracle ve Walmart tarafından satın alındıTrump istediğini aldı! TikTok global operasyonları Oracle ve Walmart tarafından satın alındı

Opera tarayıcısında değişiklik gerçekleştirmek oldukça basit yollardan geçmektedir. Neredeyse her şeyi dilediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. Bu şekilde ise tarayıcınıza daha hakim olurken, ayrıca her zaman eğlenmeniz de olası oluyor. Yer imlerinizin tarayıcı üzerinde yer almasını sevmiyorsanız, bu noktada gizleyebilirsiniz. Varsayılan olarak gösterilecek şekilde ayarlı gelmektedir. Gelin şimdi bu araç çubuğu nasıl gizlenir bakalım.

  • Mobil cihazınızdan Opera uygulamasını açarak tarayıcıya girin.
  • Ekranın sağ üst köşesindeki üç yatay çizgiye dokunun.
  • Görünüm bölümü altında bulunan Yer imleri çubuğunu göster seçeneği yer alacaktır, bu aık ise tuş mavi renkte olacaktı.

Artık bu noktada “Yer imleri çubuğunu göster” seçeneğini kapatmış oldunuz. Eğer tekrar açmak isterseniz yine aynı adımları izleyerek oradaki düğmeyi etkinleştirmeniz gerekmektedir. Ancak yer imleri çubuğunun sürekli olarak erişilebilir bir noktada yer alması, kullanıcı deneyimini olumlu olarak etkilemektedir. Bu noktada kapatmak yerine kullanmanızı öneririz.


İlgili uygulamalar
Opera kenar çubuğuna müzik çalma seçeneği geliyorOpera kenar çubuğuna müzik çalma seçeneği geliyor
iPhone 12 Türkiye fiyatları operatörlerden sızdıiPhone 12 Türkiye fiyatları operatörlerden sızdı

PAYLAŞ