Microsoft, Surface Go reklamında Apple'ı taşladı! - Haberler - indir.com

Microsoft, Surface Go reklamında Apple'ı taşladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 09:40:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Microsoft cihazlar için hazırladığı reklamlarında Apple'ı taşlamayı oldukça seviyor, 2013'te çıkardığı tabletlerinde Apple ile uğraşmaya başlayan şirket, yeni reklamında tekrardan Apple'ı hedef aldı.

Microsoft'un yeni çıkardığı Surface reklamında klasik İngilizce yılbaşı şarkılarından olan "Grandma Got Run Over by a Reindeer" farklı sözlerle söyleniyor. Reklamın yıldızı olan küçük kız, mağaza vitrininde Surface Go'yu görmesinin ardından şu şarkıyı seslendiriyor: "Büyükanne, gidip bana bir iPad alma. 6 yaşındayken iyi olabilirdi ama artık 10 yaşındayım. Hayallerim büyük, bu yüzden gerçek bilgisayara ihtiyacım var."

Microsoft Surface Mini Tableti Ortaya ÇıktıMicrosoft Surface Mini Tableti Ortaya Çıktı

Apple her seferinde cevapsız kalmıyor

Microsoft'un yeni reklamında, Apple'ın iPad Pro'yu bir bilgisayar olarak göstermeye çalışılan reklamlarına yanıt verdiğini görmek güç olmuyor. Apple bunu iPad Pro için geçmiş yıllarda hazırladığı reklamların birinde "Bilgisayar nedir?" sorusunu sorarak başlattı. Cupertino merkezli şirket yeni reklamlarında da tabletlerin bilgisayarın önüne geçeceği konusunda insanları ikna etmeye çalışıyor. Dizüstü bilgisayar savunucuları ve tablet avukatları 8 yıldır birbiriyle mücadele içindeyken, bu süre içinde Apple da yavaş yavaş iPad'leri dizüstü bilgisayara biraz daha birleştirdi.

Microsoft'tan Duygulandıran Super Bowl Reklam

Apple'ın yaptığı değişikliklerle tabletler ve dizüstü bilgisayarlar arasındaki çizgi gittikçe daha da bulanıklaşırken, bilgisayarın geleceğinin hangisinde olacağına dair tartışmalar da biraz daha alevlenmişti. Apple reklamlarıyla insanları iPad'in bilgisayarın yerini alacağına ikna etmeye çalışırken, Microsoft Surface reklamlarıyla aksini kanıtlamak için çaba sarf ediyor. Burada son karar her zaman olduğu gibi müşteriye bırakılıyor.


Microsoft Surface Phone konsepti iPhone X'i tahtından indirecek gibi duruyorMicrosoft Surface Phone konsepti iPhone X'i tahtından indirecek gibi duruyor
Microsoft Surface çok yakında!Microsoft Surface çok yakında!
Uygun Fiyatlı Microsoft Surface Go TanıtıldıUygun Fiyatlı Microsoft Surface Go Tanıtıldı

PAYLAŞ