Uygun Fiyatlı Microsoft Surface Go Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Uygun Fiyatlı Microsoft Surface Go Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-10 12:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yazılım devi Microsoft cephesinden yeni tablet ve bilgisayar ürünleri görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirketin en yeni uygun fiyatlı tablet serisine yönelik yeni bir model olan Surface Go modeli tanıtıldı. Ön siparişlere açılan tabletin kullanıcılara erişme süresinin ise Ağustos ayını bulabileceği ifade ediliyor. Tablet pazarı güçlü ve amiral gemisi seviye tabletlerden daha çok uygun fiyatlı bütçe dostu modellerin tercih edildiği bir alan diyebiliriz. Microsoft ise bu bütçe dostu pazardan pay alabilmek adına bu yönlü modellerini sunmaya devam ediyor. Yeni Surface Go modeli ise Surface Pro ile benzer tasarım çizgilerine sahip olurken, uygun fiyatı ve 10 inçlik ekranı ile dikkat çekiyor.

Windows 10 işletim sistemine sahip olan bu yeni bütçe dostu modelin başlangıç fiyatı 400 dolar seviyelerinde belirlenmiş durumda. Tam 8.3 mm'lik bir kalınlık ile gelen modelin bu ince yapısı ile en ince Surface tablet olmayı başarıyor. 3:2'lik bir format ve 1800 x 1200 pixelsense ekrana sahip olan cihazın sunmuş olduğu bu özellikler ve fiyat ile beraber Apple'ın iPad Air 2 veya Mi Pad gibi rakip bütçe dostu cihazlara rakip olacağını söyleyebiliriz. İşlemci tarafında Intel Pentium Gold 4415Y modelini kullanan Surface Go modelinde 4 ve 8 GB RAM'lık iki farklı versiyon bulunuyor.

Görüntülü görüşmeler için yeterli seviyede bir ön kamera sunan model ayrıca yüz tanıma özelliğine de destek veriyor. Modelin dik durmasına olanak sağlayan stand aparatı ise cihazda dahili bir şekilde bulunuyor. Surface Go ile beraber kendinden aydınlatmalı klavye kılıfı isteyenler için ekstra 99 dolar ödeme ücreti ortaya çıkıyor. Modelin toplamda ise 600 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim.





PAYLAŞ