Microsoft Surface Mini Tableti Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Microsoft Surface Mini Tableti Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-05 13:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Microsoft'un bir zamanlar vazgeçtiği düşünülen Surface Mini tablet modeline ait olduğu iddia edilen fotoğraflar sızdırılmıştı. Ancak bir süre sonra ünlü duyumcu olan Evan Blass tarafından paylaşılan yeni görseller ile beraber Microsoft'un bu yeni tabletini daha yakından görmek mümkün oluyor. Ayrıca Blass tarafından tablete dair teknik detaylarda paylaşılmış durumda. Paylaşılan fotoğraflar kapsamında cihaza dair yayınlanan bu görsellerin pazarlama görüntüleri olduğu iddia ediliyor. Kırmızı bir kılıf içerisinde gözüken tabletin teknik detaylarına gelecek olursak modelde 1440 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 7.5 inç büyüklüğünde bir ekran yer alıyor.

İşlemci tarafında Qualcomm'un Snapdragon 800 işlemcisi yer alırken 1 GB RAM ve 32 GB dahili depolama bulunuyor. Modelin siyah, kırmızı ve mavi renk seçenekleri olduğu ifade ediliyor. Microsoft şirketi ilk olarak 2014 yılında tanıtmış olduğu Surface Pro 3 modeli ile beraber Surface Mini modelini tanıtacağı iddia edilmişti. Ancak o zaman eski CEO, Stephen Elop projenin rafa kaldırıldığını ifade etmişti. Ayrıca gelen bilgiler arasında Surface Mini modelinin Qualcomm'un ARM işlemcisine sahip olacağı ve işletim sistemi olarak ise Windows RT ile çalışacağı gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Yeni Surface Mini tabletin Pen desteği sunacağıda beklenen özellikler arasında bulunuyor. Surface Iris kod adına sahip tablet öğrencilerin not alma gibi durumlarına yardımcı olacağa benziyor. Renk seçenekleri ve boyutuyla beraber çocuklarında kullanımına uygun oluyor diyebiliriz. Bakalım beklenildiği gibi şirket tarafından tanıtılacak mı göreceğiz.





PAYLAŞ