John McAfee Bitcoin'in Kurucusunu İfşa Etmekten Vazgeçti - Haberler - indir.com

John McAfee Bitcoin'in Kurucusunu İfşa Etmekten Vazgeçti

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-24 20:02:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Kripto Para

John McAfee Satoshi Nakamoto ile ilgili olarak ortaya bomba gibi attığı idea tarih oluyor.. İşte değişikliğine neden olan etmenler.

Satoshi Nakamoto'nun Kim Olduğunu Bildiğini Söyledi

Geçtiğimiz günlerde McAfee kurusucu olan John McAfee'nin kripto paralar konusuna özel bir ilgisi olduğunu attığı tweetlerden de anlamıştık. McAfee attığı tweet bu kez bir adım ileri giderek, Bitcoin yaratıcısı olan Satoshi'nin kim olduğunu bildiğini ve yakın zamanda ortaya çıkmaz her gün hakkında yeni bir bilgi paylaşarak onu ortaya kendisinin çıkaracağını iddia etmişti. Ancak ise bu kararını erteleme kararı alıyor!

McAfee 3 Dakikada iPhone Hacklemeyi Anlattı!McAfee 3 Dakikada iPhone Hacklemeyi Anlattı!

McAfee, Satoshi Nakamoto hakkında kim olduğunu biliyorum dedikten sonra uzun bir süre bu konuda sessizliğe büründü. Ondan tıpkı iddia ettiği gibi çemberi daraltmasını bekleyen takipçileri ise bu duruma tepki göstermeye başladı. Satoshi Nakamoto hakkında bilgi isteyen de, kim olduğunu biliyorsa o zaman söylesin diyenlerin de sayısı da oldukça fazlaydı.

John Mcafee Bitcoin mucidi Satoshi'nin kim olduğunu biliyor!

McAfee Suskunluğunun Nedenini Belgelerle Açıkladı.

Yukarıda paylaşılan belgede McAfee'nin ona karşı olan uyarıları mevcut. McAfee'yi açıklamadan vazgeçiren kısım ise “Satoshi Nakamoto’nun kimliğini açıklamamanı şiddetle tavsiye etmeliyim. Bu durum sana karşı bir davaya dönüşebilir ve hiç şüphe yok ki birçok cephede kendini savunmak zorunda kalabilirsin."  dedi. Avukatı tarafından yapılan bu uyarıyı McAfee kendini düşünerek dinlemek durumunda kaldığını savunuyor.

Peki Bu Durum John McAfee'yi Neden Bu kadar Tedirgin Ediyor?

Jhon McAfee, üzerinde bulunan bazı yasal baskılar nedeniyle uzun bir süre önce Bahamalar Adası'na yerleşmişti.  Ayırca McAfee Orta Amerika ülkelerinden biri olan Belize'de işlenmiş olan bir cinayetle de bağlantılı olabileceği düşünülüyor. ABD istihbarat biriminde ise McAfee'nin işlemiş olduğu vergi suçlarına dair açılmış bir soruşturma var. Yani kısaca ABD McAfee'yi köşeye kıstırabilmek için sadece tek bir hamle daha bekliyor.

ABD öncesinde  McAfee için Bahamalar'a iade talebinde bulunmuştu şuan bu dava süreci sürüyor. Ancak iade tarihiyle ilgili karar yaklaştığı için, iade sürecini yöneten avukatı, Satoshi'yi açıklamanın iade sürecinde olumsuz etkisi olabileceğini savunuyor. McAfee'de bu nedenle "ABD’nin hakkımda Bahamalar’a yapacağı iade talebi yaklaşıyor. İade sürecini yöneten avukatım Mario Gray'le görüştüm ve şu anda Satoshi'nin kimliğini açıklamanın iade sürecini etkileyeceği açık şekilde ortaya çıktı. Kendimi riske atamam. Bekleyeceğim.” açıklamasında bulundu.

McAfee kripto para piyasasında oldukça önemli isimlerden bir tanesi olsa da, bu iddianın gerçekliği son davranışıyla birçok kişi tarafından sadece ortaya atılmış bir iddia olarak değerlendirildi. İade sürecinin nasıl geçeceği ve sonrasında ne olacağı ise merak konusu. Bu algıyı dağıtmak için cinayet ve vergi kaçakçılığından yargılanan McAfee iade süreci lehine sonuçlarına Sathoshi hakkında ki iddialarını kanıtlarla destekleyecek mi ya da kim olduğunu açıklayacak mı bilinmiyor. İade edilmeyi göze alamadığından dolayı karar değiştiren McAfee'nin zaten gerçekten Sathosi Nakamoto'nun kim olup olmadığını bildiği de, şüpheli bir iddia.. 
 


McAfee, VPN şirketi TunnelBear'ı satın aldığını duyurduMcAfee, VPN şirketi TunnelBear'ı satın aldığını duyurdu
John Mcafee Bitcoin mucidi Satoshi'nin kim olduğunu biliyor!John Mcafee Bitcoin mucidi Satoshi'nin kim olduğunu biliyor!

PAYLAŞ