John Mcafee Bitcoin mucidi Satoshi'nin kim olduğunu biliyor! - Haberler - indir.com

John Mcafee Bitcoin mucidi Satoshi'nin kim olduğunu biliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-18 09:46:03
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Bilgisayar programcısı John Mcafee, kimliği bu güne kadar açıklanmamış olan Bitcoin'in yaratıcısı Satoshi'nin gerçekte kim olduğunu bildiğini öne sürdü!

Satoshi'nin kim olduğunu bildiğini ifade eden Mcaffe bunu Twitter hesabı üzerinden yazdığı twitlerle anlattı. Satoshi'nin kim olduğunu bildiğini iddia ederken bu iddiayı açıklamalarıyla desteklemekten de kaçınmadı. 

Elon Musk: Bitcoin, Fiziksel Paradan Çok Daha İyiElon Musk: Bitcoin, Fiziksel Paradan Çok Daha İyi

"Satoshi kim?1 Gizemi artık bitmeli. İlki: CIA ya da herhangi bir ülke istihbaratı değil. Bir insan grubu ama white paper ABD'de yaşayan bir kişi tarafından yazıldı. Eğer kendisini ortaya çıkarmazsa daralma devam edecek."

"Satoshi'nn kimliğini korudum. Artık ortaya çıkma vakti geldi. taklitçiler o oldğunu iddia ediyor, biz onun kim olduğunu bulmak için zaman ve enerji sarf ediyoruz. O kendini ifşa etmezse edene dek her gün Satosh'nin kimliğini daraltacağım ya da ben onu ifşa edeceğim."

 

Sotashi Nakamoto Kim?

Sotashi Nakamoto'nun gerçekte kim ya da kimler olduğu tamamen gizemini koruyor. 2009 senesinde, günümüzün en değerli para birimlerinden biri olan Bitcoin'in yaratıcı ya da yaratıcıları olanların kendilerine takmış oldukları bir isim sadece Sotashi Nakamoto. Bitcoin'i diğer para birimlerinden ayıran en büyük özellik ise bir sanal para birimi olmasıydı. Bitcoin para biriminin oluşturulmasında da sadece bilgisayar kodlarından yararlanılmıştı. Ve en önemli özelliklerinden bir diğeri ise Bitcoin alım ya da transferlerinde hataya yer olmaması. Normal döviz birimlerinde transfer ya da alımlar bankanın yetkili kuruluna ait olurken, Bitcoin'de herhangi bir transfer ya da alımın kodlaması 15.000 bilgisayar üzerinden kodlanıyor. Bu şekilde de işlemde herhangi bir hata payına yer kalmıyor.  Başlarda internet ödemelerinde kullanılan bu para birimi kısa zaman içerisinde dev bir döviz kuru haline gelse de yaratıcı ya da yaratıcıları sessizliğini korumuştu. Bu durumun değişip değişmeyeceği ise yakın zamanda ortaya çıkacak gibi duruyor.


Bitcoin Cash'in kurucusu, kendisini Satoshi Nakamoto ilan ettiBitcoin Cash'in kurucusu, kendisini Satoshi Nakamoto ilan etti
Bitcoin üniversitelere de mi sıçradı?Bitcoin üniversitelere de mi sıçradı?
Twitter CEO'su her hafta 10 bin dolarlık Bitcoin alıyor!Twitter CEO'su her hafta 10 bin dolarlık Bitcoin alıyor!

PAYLAŞ