GeForce NOW artık Safari'de kullanılabiliyor - Haberler - indir.com

GeForce NOW artık Safari'de kullanılabiliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-20 09:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Oyunları stream ederek oynamak için bir süredir PC, Mac, Android, Chromebook ve SHIELD TV'de kullanılabilir halde olan GeForce Now, artık iOS Safari'de de kullanılabilir hale getirildi. Belirli bir süredir PC, Mac, Android, Chromebook ve SHIELD TV'de kullanılabilir halde olan GeForce Now iOS'ta kullanılabilir ancak ne yazık ki şu an için sadece web temelli olarak yani Safari üzerinden çalışma özelliğine sahiptir. 

Artık GeForce Now sistemini iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazlarda da Safari sayesinde kullanılabileceksiniz. GeForce Now'a üye olanlar, şu an için beta sürecinde olan servisleri kullanabilmek için iOS 14.2 veya iPadOS 14.2 sürümlerinden birine sahip olmaları gerekiyor. GeForce Now'a aboneliğiniz varsa, GeForce Now kütüphanesinde yer alan oyunların çoğunu oynayabilirsiniz. iOS Safari tarayıcısında GeForce Now bir gamepad kullanımı gerekli kılınıyor. Platform sınırlamaları sebebiyle sadece klavye ve fareyle oynanabilen oyunlar için geçerlidir. En iyi deneyimi yaşamak için üyelerin, Razer Kishi gibi GeForce NOW uyumlu gamepad’ini kullanılması önerilmiş. 

iOS 14.2 ve iPadOS 14.2 güncellemeleri yayımlandıiOS 14.2 ve iPadOS 14.2 güncellemeleri yayımlandı

NVIDIA bunların yanı sıra aynı zamanda Epic Games ile beraber Fortnite'ın dokunmatik bir sürümünü etkinleştirmek için çalışmalarda hızla devam ediyor. NVIDIA ve Epic Games, GeForce Now tarafından da desteklenen bulut akış sistemli bir Fortnite mobil deneyimini duyurmak adına hazırlıklara başladı. Bu bilgilerden çıkarılacak bilgi ise, yakın zaman içerisinde Fortnite'ın iPhone cihazlara tekrar geliyor olmasıdır. 

GeForce Now'ın iOS Safariye gelmesi dışında sistemden son haberler şu şekilde;

Yakın bir zamanda başka bir oyun platformu olan GOG desteği eklenecek. 

En son GeForce NOW oyun lansmanları arasında RTX'li Watch Dogs: Legion, Between Us ve Assassin’s Creed Valhalla vardı. Yakın zaman içerisinde gelecek olan Cyberpunk 2077’de de RTX desteği olacak.

NVIDIA, Epic Games ile birlikte Fortnite'ın dokunmatik bir sürümünü etkinleştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. 


Windows 10, iOS 14 ve Android'deki bazı yazılımlar hacklendiWindows 10, iOS 14 ve Android'deki bazı yazılımlar hacklendi
iOS 14 gizlilik özellikleriiOS 14 gizlilik özellikleri
iOS 14.3 geliştirici beta sürümü yayınlandıiOS 14.3 geliştirici beta sürümü yayınlandı

PAYLAŞ