Galaxy Z Fold 3'ün konsept tasarımı yayınlandı - Haberler - indir.com

Galaxy Z Fold 3'ün konsept tasarımı yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-07 16:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung’un önümüzdeki birkaç ay içinde piyasaya sürmesi beklenilen Galaxy Z Fold 3 için yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise modelin konsept tasarım görseli yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde tasarım ve özelliklere dair birçok sızıntıyı sizlere aktarırken, bugüne kadar ortaya çıkan görseller çok net olmamıştı. Ancak şimdi ortaya çıkan yeni konsept bir tasarım modelin detaylarını oldukça net gösterirken, özelliklerine dair detaylar da sunuyor. Samsung’un bu yeni katlanabilir telefonu merakla beklenirken, katlanabilir akıllı telefon pazarının büyük bir payın Samsung’a ait olduğunu belirtelim. Şirket her yıl Z Flip ve Z Fold serileri ile kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Yeni nesil Galaxy Z Fold’un tasarım görseli ise daha önceki sızıntılara göre oluşturuldu.

Samsung Galaxy Z Fold 3 için yeni görseller yayınlandı

Yeni Samsung Galaxy Book modelleri tanıtıldıYeni Samsung Galaxy Book modelleri tanıtıldı

Önceki sızıntılar kapsamında tasarım derlemesi yapan Ben Geskin, Twitter hesabından bu paylaşımı gerçekleştirdi.

Daha önce de bilindiği gibi ana ekrandaki ön kamera, ekran altı kamera teknolojisi ile karşımıza gelecek. Küçük ekran ise Infinty-O ön kamera şeklini kullanacak. Her iki ekranda 120 Hz yenileme oranı görecekken, 8 inç boyutunda ekran yeni S-Pen ile kullanılabilecek. Arka tarafta ise üçlü kamera ve flaş sistemine sahip olan modelin arkadaki kamera kurulumunun işlevi ise henüz bilinmiyor. Modelin sağlamlık tarafında ise dış tarafta güçlendirilmiş bir kaplama olması bekleniyor. Ayrıca IP sertifikası ile modelin sıvıya karşı dayanıklı olması da beklenirken, model ile alakalı S-Pen yuvasının olup olmayacağı da henüz bilinmiyor. Ancak önceki nesillere göre daha ince ve hafif bir cihaz olması bekleniyor.

Modelin teknik özellikler tarafında ise Qualcomm Snapdragon 888 işlemci gücü ile 2215 mAh ve 2060 mAh olarak çift batarya yer alması bekleniyor.


Samsung Galaxy M32 Geekbench testinde görüntülendiSamsung Galaxy M32 Geekbench testinde görüntülendi
Samsung Galaxy Z Flip 3 ve Fold 3 görselleri ortaya çıktıSamsung Galaxy Z Flip 3 ve Fold 3 görselleri ortaya çıktı

PAYLAŞ