Yeni Samsung Galaxy Book modelleri tanıtıldı - Haberler - indir.com

Yeni Samsung Galaxy Book modelleri tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-29 12:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung, ürün yelpazesine yeni ürünler dahil etmeye devam ediyor. Şimdi ise yeni bir dizüstü bilgisayar modelini daha tanıttı. Türkiye pazarına girmesi düşük bir ihtimal olan Samsung Galaxy Book modelleri dikkat çeken özellikleri ile karşımıza çıktı. Samsung Galaxy Book Pro, Galaxy Book Pro 360, Galaxy Book Odyssey ve Galaxy Book modelleri şirketin uzun süredir gündeminde olan cihazlar olurken, nihayet tanıtıldılar. Bugün itibariyle resmi detayları belli olan bu modeller modern bir tasarım ile geliyorlar. Modellerden olan Galaxy Book Pro 360 ile Galaxy Book Pro 13.3 ile 15.6 inç olarak iki farklı versiyonla karşımıza çıkıyor.

1920x1080 piksel AMOLED ekran paneli ile gelen bu dizüstü modelleri dikkat çeken bir ekran paneline sahip olurken, AMOLED yapısı ile derin siyahlar ve canlı renkler sunabiliyor.

Samsung 200MP kameraya sahip telefon çıkarıyorSamsung 200MP kameraya sahip telefon çıkarıyor

Samsung Galaxy Book serisi tanıtıldı

Galaxy Book Pro 360, 360 derece dönen bir menteşe sistemine sahip durumda. Bu modelde Super AMOLED ekran dokunmatik ve kalem desteği de bulunuyor. Oldukça hafif yapıda olan cihazların 5G ve 4G destekli versiyonları bulunurken, 11.nesil Intel Core i5 ve Core i7 işlemcileri cihaza güç veriyor. Bu işlemcilerde entegre Intel Xe GPU grafik birimleri bulunuyor. Bu grafik birimleri ise modellere yüksek bir performans sunuyor. Samsung Galaxy Book ise 15.6 inç LCD ekranında Full HD çözünürlük sunuyor. 11.nesil işlemciler Core i5 ve Core i7 destekli model, Nvidia GeForce MX450 ile geliyor.

Şuan için ürünlerin Türkiye pazarında yer alması beklenmiyor. Samsung bildiğiniz üzere artık dizüstü ürünlerini Türkiye’de resmi olarak satmıyor. Söylene göre Windows 10 işletim sistemli Galaxy Book Pro 360 ile Galaxy Book Pro için Avrupa başlangıç fiyatı 1200 euro ve 1100 euro seviyesinde geliyor.


Samsung Galaxy Buds Pro kaybettiği özelliğine güncellemeyle kavuşuyorSamsung Galaxy Buds Pro kaybettiği özelliğine güncellemeyle kavuşuyor
Samsung katlanabilir telefonlarına sağlık sensörleri ekleyecekSamsung katlanabilir telefonlarına sağlık sensörleri ekleyecek

PAYLAŞ