Samsung Galaxy Z Flip 3 ve Fold 3 görselleri ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy Z Flip 3 ve Fold 3 görselleri ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-04 20:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli marka Samsung’un ilerleyen aylarda piyasaya süreceği 3.nesil katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modellerinden yeni görsel ve detaylar ortaya çıktı. İsimsiz bir kaynak tarafından paylaşılan görüntülerin modellerin tanıtım videolarından alındığını belirtiyor. Samsung, katlanabilir akıllı telefonlara olan inancı ile sektörü domine etmeye devam ediyor. Samsung’un arkasında ise Xiaomi, TCL, Huawei ve OPPO gibi üretici markalarda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kategoriye en geç dahil olacak isim ise Apple olacak gibi duruyor. Öyle ki Apple’ın ise katlanabilir modelinin 2023 yılında karşımıza gelmesi bekleniyor.

Samsung’un ise bu alandaki üçüncü nesil katlanabilir akıllı telefon modelleri önümüzdeki aylarda Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modelleri olarak tanıtılacak.

Yeni Samsung Galaxy Book modelleri tanıtıldıYeni Samsung Galaxy Book modelleri tanıtıldı

Samsung Galaxy Fold 3 ve Z Flip 3 modelleri gözüktü

Henüz modellerin çıkış tarihine yönelik bir detay yer almasa da, son dönemde sızıntılar artmaya devam ediyor. Gelen son görüntülere göre ise modellerin tanıtım videolarından alındığı iddia ediliyor. Görüntülere baktığımız zaman Galaxy Z Fold 3’ün arka tarafında 64 MP + 12 MP + 5 MP üçlü kamera sistemi yer alacak. Modelde ayrıca ekrana gömülü kamera ile gelecek olan ilk katlanabilir telefon olacak. İşlemci gücü tarafında ise cihazların Snapdragon 888 işlemcisinden gücünü alması beklenirken, su geçirmez özelliğine de sahip olacak.

Samsung Galaxy Z Flip 3 modeli ise önceki modellere göre daha geniş bir harici ekrana sahip olacak. Dört farklı renk seçeneği ile piyasaya girmesi beklenen bu telefon, sızdırılan görüntülere göre ikili kamera sistemine sahip olacak. Her iki modelinde tanıtım tarihine yönelik Temmuz ayı iddiaları bulunuyor. Fiyat noktasında ise herhangi bir bilgi olmadığını belirtelim.


Samsung karantina'da yaşadığı zararı açıkladıSamsung karantina'da yaşadığı zararı açıkladı
Samsung Galaxy M32 Geekbench testinde görüntülendiSamsung Galaxy M32 Geekbench testinde görüntülendi

PAYLAŞ