Samsung Galaxy M32 Geekbench testinde görüntülendi - Haberler - indir.com

Samsung Galaxy M32 Geekbench testinde görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-03 12:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Geçtiğimiz sene Pazar payında yaşadığı düşüşün ardından bu yıl orta segment modellere yoğunlaşan Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Yakın zamanda A52 ve A72 modelleriyle kullanıcılarının karşısına çıkan şirketin M32 modelinin çıkışı kesinleşti. Geçtiğimiz gün Geekbench testinde görüntülenen Samsung Galaxy M32’nin bazı özellikleri de ortaya çıkmış oldu.

Samsung’un M serisinin yeni üyesi M32 bugün Geekbench testinde SM-M325FV model numarasıyla görüntülendi. Listedeki özelliklere baktığımızda M31 modeliyle başarı yakalayan şirketin aynı başarıyı yeni modeliyle de yakalamak istediğini söylemek mümkün.

Samsung katlanabilir telefonlarına sağlık sensörleri ekleyecekSamsung katlanabilir telefonlarına sağlık sensörleri ekleyecek

Samsung Galaxy M32 teknik özellikleri

Samsung Galaxy M42'nin bazı özellikleri sızdırıldı

Cihazın en çok dikkat çeken teknik özelliği ise “Titan Marmot” ana kartı. Yani Galaxy M31 gücünü MediaTek’in Helio G80 işlemcisinden alacak. Orta segment bir telefona uygun olan bu işlemci Helio G80, 2.00 GHz hızında iki adet Cortex-A75 ve 1.8 GHz hızında 6 adet Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Buna ek olarak, grafik tarafında ise gücünü Mali-G57 GPU’sundan alıyor. Telefondaki işlemci performansına bakarsak tek çekirdekte 361 ve çoklu çekirdekte 1,253 skorlarını aldığını da görebiliyoruz. Skorlar her ne kadar ortalama olsa da cihazın henüz tanıtılmadığını ve Samsung’un Galaxy M32 modelinde bazı iyileştirmeler yapması için hala zaman olduğunu da unutmamak gerek.

Geekbench listesinde yer alan bilgilere göre telefon 6 GB RAM desteğine sahip olacak. Performans açısından beklentileri karşılayacak olan cihazın 5G desteğine sahip olmayacağı da nerdeyse kesinleşen bilgiler arasında. Bunun yanı sıra Galaxy M32 kutusundan Android 11 ile çıkacak ve arayüz kısmında da One UI 3.0’la gelmesi bekleniyor. Cihazın depolama kapasitesinin ise 64 GB olacağı söyleniliyor.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz haftalarda DEKRA sertifikasyonunda görüntülenen cihazın 6,000 mAh’lik bir batarya ile geleceği de biliniyor. Giriş ve orta segment arasında bir model olacak Galaxy M32’nin oldukça etkileyici bir bataryaya sahip olduğunu da belirtmek gerek.

Tüm bunlara ek olarak cihaz hakkında gelen son sızıntılara göre Galaxy M32 tasarım olacak Galaxy A32 modeline benzeyecek. Tabi bu bilginin henüz kesinleşmediğini de belirletlim. Ancak hatırlarsanız Şubat ayında tanıtılan Galaxy A32’de gücünü Mediatek Helio G80 işlemcisinden alıyor. Eğer ki M32 bu modele benzeyecek olursa muhtemelen A32 gibi 6.4 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak.

Arka panelinde dörtlü bir kamera kurulumuna ev sahipliği yapması beklenen cihazın kamera özellikleri ise henüz bilinmiyor. Samsung Galaxy M32 hakkında detaylar belli oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.


Yeni Samsung Galaxy Book modelleri tanıtıldıYeni Samsung Galaxy Book modelleri tanıtıldı
Samsung karantina'da yaşadığı zararı açıkladıSamsung karantina'da yaşadığı zararı açıkladı

PAYLAŞ