Facebook Hikayeler'de etkinlik paylaşımı artık mümkün! - Haberler - indir.com

Facebook Hikayeler'de etkinlik paylaşımı artık mümkün!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-15 14:35:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Özellikle yalan, sahte içeriklerin hızlı bir şekilde yayılması nedeniyle zor bir dönemden geçen Facebook,  gelişmeler ile kullanıcılarına daha iyi bir sosyal ağ deneyimi sunmaya devam ediyor. Konuyla ilgili yapılan son açıklamalarda Facebook'ta özellikle hikaye bölümünün daha etkin bir şekilde kullanılabilmesi adına etkinliklerin artık bu alanda paylaşılabileceği ifade edildi.

Facebook'taki etkinlikler bölümünü daha aktif bir hale getirmek isteyen yönetim, hikayelere ekleyeceği etkinlikler bölümü sayesinde gerçekleşecek etkinliklerin kullanıcıların daha fazla dikkatini çekmeyi hedefliyor. 

Facebook Hikayeler'e reklam dönemi geliyorFacebook Hikayeler'e reklam dönemi geliyor

Facebook Hikayeler artık web üzerinden paylaşılabilecek

Testler başladı!

Yapılan açıklamalarda ilgili özelliğini şu anda sadece Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya ve Meksika gibi ülkelerde test edilmeye başlandığı hem iOS hem de Android uygulamaları üzerinde testlerin sürdüğü belirtildi.

Facebook hikayeler bölümünde çıkartma gibi çok farklı seçeneklerin olması üstelik etkinlikler için farklı tasarımların yapılmasına da imkan sağlayacak. Bu açıdan kullanıcılar farklı şekilde süsleyecekleri etkinlik görsellerini hikayeler bölümünde paylaşarak daha fazla kullanıcının dikkatini çekmeye başarabilecek.

Etkinlikler sayfası ile etkileşim olacak

Hikayeler bölümünde sadece görsel yer almayacağı gibi kişilerin etkinliğe katılımını sağlayacak bağlantılar bulunacak ve böylece etkinliğe katılmak ya da etkinlik ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen kişiler hikayeler bölümünden direkt etkinlik sayfasına geçiş yapabilecek.

Konu ile ilgili bir diğer yenilik ise hikaye üzerinden etkinliğe katılacak olan kişilere Messenger aracılığıyla bir grup sohbeti gerçekleştirebilmek. Etkinlik öncesinde hazırlıkların yapılması ve katılımcıların birbirini tanıması adına farklı bir imkan sağlayacak olan bu yenilikle, yine Facebook’un önemli bir artısı olacak. 

Facebook hikaye arşivi nasıl kapatılır? 


İlgili uygulamalar
Facebook Hikayelerde Reklam Dönemi BaşladıFacebook Hikayelerde Reklam Dönemi Başladı
Facebook hikaye arşivi nasıl kapatılır?Facebook hikaye arşivi nasıl kapatılır?

PAYLAŞ