Facebook hikaye arşivi nasıl kapatılır? - Haberler - indir.com

Facebook hikaye arşivi nasıl kapatılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-17 18:00:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Facebook için geliştirilen hikayeler özelliği ile birlikte artık kullanıcıların Facebook’ta da hikaye paylaşması mümkün. Fakat bu konuda farklı bir durum söz konusu.   Öyle ki Facebook’ta paylaşılan hikayeler, hikayeler arşivi olarak saklı tutuluyor. Her ne kadar kullanıcılara açık olmasa da kişiler kendi hikayelerini hikayeler bölümünden erişerek geçmişe yönelik hikaye detaylarını öğrenebiliyor. Fakat bu tip fotoğrafların ya da paylaştığınız videoların saklı tutulmasını istemiyorsanız Facebook üzerinden gerekli işlemleri yapabilirsiniz. Böylece arşiv tutulmayacağı için eski Facebook hikayelerinize erişmeniz de söz konusu olmayacaktır.

Google, Twitter, Facebook Gibi Siteler Neden Ücretsiz?Google, Twitter, Facebook Gibi Siteler Neden Ücretsiz?

Facebook hikaye arşivi nasıl iptal edilir?

Facebook hikâye arşivinin iptal edilmesi için kişilerin öncelikle uygulamada oturum açması gerekiyor. Oturum sonrasında ise hikayeler bölümünün sağ üst bölümünde yer alan arşivin bölümüne tıklanması gerekiyor. Burada yer alan Facebook hikaye arşivin bölümüne tıklayarak buradan ayarlar bölümüne tıklamanız gerekiyor.

Ayarlar bölümünde sadece Facebook hikaye arşivinin iptal edilmesi değil, hikaye ile ilgili diğer ayarlamaları da yapabilirsiniz. Hikaye arşivini iptal etmek için ise arşive kaydet seçeneğini kapalı konuma getirmeniz yeterli. Bu ayarlamaları yaptıktan sonra hikaye bölüne eklediğiniz video ve fotoğraflar artık arşivde yer almayacaktır.

Facebook'a Hikayeler Özelliği Geldi!


İlgili uygulamalar
Facebook Messenger'a mesaj silme özelliği geliyor!Facebook Messenger'a mesaj silme özelliği geliyor!
Facebook Messenger İçin Önemli Özellik GeliyorFacebook Messenger İçin Önemli Özellik Geliyor
Facebook, TikTok'a alternatif bir uygulama geliştirdi!Facebook, TikTok'a alternatif bir uygulama geliştirdi!

Facebook canlı yayın kamerası Mevo


PAYLAŞ