Bir çalışanın Corona virüsüne yakalandığından şüphelenen Google 8 bin çalışanını evden çalıştıracak! - Haberler - indir.com

Bir çalışanın Corona virüsüne yakalandığından şüphelenen Google 8 bin çalışanını evden çalıştıracak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-04 11:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Geçtiğimiz ay Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan Corona virüsünden ölümler artıyor. Ölüm sayısı üç binin üzerine çıkan virüs dünya çapında birçok etkinliğin iptal olmasına ve şirketlerin üretimlerini yavaşlatmasına neden olurken Google’da etkilemiş bulunuyor. Bir çalışanın Corona virüsüne yakalandığından şüphelenen arama motoru devi 8 binin çalışanın bir günlüğüne evinden çalışmasına karar verdi!

Çin’de ortaya çıkan ve kısa zamanda tüm dünyaya yayılan Corona virüsü nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı toplamda üç bin yüz on yedi kişiye ulaşmış durumda. virüsten kaynaklanan ölümlerin artması dünya çapında bir paniği de beraberinde getiriyor. Durum böyle olunca ülkelerin ve şirketlerin virüse karşı aldığı önlemlerin boyutu da artıyor. Virüs nedeniyle sorun yaşayan şirketler arasında dahil olan arama motoru devi Google Corona virüsüne önlem olarak 8 binin çalışanın evden çalışmasına karar verdi.

Corona virüsü yapay zeka sayesinde erken teşhis edildiCorona virüsü yapay zeka sayesinde erken teşhis edildi

Google’ın bir çalışanında virüs semptomları görüldü!

“Irish Independent”tan Adrian Weckler'ın paylaşmış olduğu bilgilere göre dün Google'ın Dublin ofisindeki çalışanlardan biri grip belirtileri gösteren bir hastalıkla ofise geldi. Çalışanın grip mi olduğunu, yoksa virüse mi yakalandığını bilmeyen şirket ise bu durumu acil durum ilan ederek Dublin ofisindeki 8 bin çalışasını işlerine uzaktan devam etmesi için evlerine gönderdi.

Çin'deki virüs salgınından Huawei'yi de etkilendi

Google’ın 8 bin çalışanı 1 gün evden çalışacak!

Grip semptomları gösteren çalışanın Corona virüsüne yakalanıp yakalanmadığına dair henüz bir açıklama yapmayan şirket Avrupa’daki ana ofisi olan Dublin ofisindeki 8 bin çalışanının 03.03.2020 tarihinde 1 gün evden çalışması yönünde karar verdi.


Hackerlerın yeni silahı Hackerlerın yeni silahı "Corona Virüsü" oldu!
Facebook Corona virüsü reklam politikasını değiştiriyorFacebook Corona virüsü reklam politikasını değiştiriyor

PAYLAŞ