Çin'deki virüs salgınından Huawei'yi de etkilendi - Haberler - indir.com

Çin'deki virüs salgınından Huawei'yi de etkilendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-24 13:49:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip Corona virüs nedeniyle Çin'de ve yakın bölgelerde ciddi bir tedirginlik söz konusu. Virüs tehlikesi nedeniyle Vuhan şehrinin karantinaya alınmasına neden olan bu virüs salgını Huawei şirketinin de planlarını olumsuz etkiledi. Şehri tehlike altına sokan salgın nedeniyle şirket geliştirici konferansını ertelemek zorunda kaldı. Huawei, bu yıl geliştirici konferansını, Çin'in Vuhan şehrinde ortaya çıkaran virüs salgını nedeniyle ertelemek zorunda kaldığını dile getirdi. 

11-12 Şubat 2020 tarihleri arasında Shenzhen şehrinde gerçekleşmesi planlanan HDC.Cloud 2020 etkinliği 27-28 Mart tarihinde gerçekleşmek üzere ertelendi. Ülkede yaşanan virüs salgını nedeniyle ölümler meydana gelirken ülkenin birçok bölgesi de karantina altına alındı. 

Huawei Mate 40 Pro'nun arka kamera patenti ortaya çıktıHuawei Mate 40 Pro'nun arka kamera patenti ortaya çıktı

Vuhan karantina altına alındı

Virüsün ilk ortaya çıktığı yer olarak tespit edin Vuhan kenti, karantina altına alındı. İnsanlara, yarasa ya da yılanlardan bulaştığı ihtimali değerlendirilen koronavirüs salgını nedeniyle Vuhan kenti karantina altına alındı. Bu durum şehirde yaşayan insanları tehlike altın sokarken aynı zamanda teknoloji şirketlerinin de işlerinin aksamasına neden oldu. Şehirde yaşayan 11 milyon insanın bölgeyi terk etmesi de yasak hale getirilen şu ana kadar şehirde yaşayan 17 kişinin koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. 

 

 


Huawei’ye AB’den sevindirici kararHuawei’ye AB’den sevindirici karar
Huawei 2021 yılının başında uygun fiyatlı 5G telefonlarını satışa sunacakHuawei 2021 yılının başında uygun fiyatlı 5G telefonlarını satışa sunacak
Huawei Mate 40 Pro’nun tasarımı sızdırıldıHuawei Mate 40 Pro’nun tasarımı sızdırıldı

PAYLAŞ