Apple’dan uygulama önerileri! - Haberler - indir.com

Apple’dan uygulama önerileri!

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-26 17:01:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Liste

Çeşitli zamanlarda Apple, kullanıcılarına yeni mobil uygulama önerilerinde bulunuyor. Bu kapsamda çeşitli kategoriler baz alınarak seyahat, dil öğrenme veya sağlığa yönelik tercih edilebilecek en iyi mobil uygulamalar listeleniyor. Apple’ın App Store uygulamaları arasında yeni önerdiği uygulamalar neler gelin bakalım. Herkesin her yıl farklı hedefleri olabiliyor. Apple ise bundan ötürü farklı planlar için farklı uygulama önerilerinde bulunuyor. Gelin şimdi Apple’ın çeşitli hedefler için önermiş olduğu öne çıkan uygulamalar neler bakalım.

Apple uygulama önerileri

iPhone SE 2 çıkış tarihi belli olduiPhone SE 2 çıkış tarihi belli oldu

Seyahat edecekler için

Seyahat için öne çıkan ve Apple tarafından önerilen uygulamalardan Trivago ise kullanıcıların otel alternatiflerini karşılaştırmasına olanak sağlıyor. Seyahatinizde tıpkı bir rehber gibi size eşlik edecek olan Piri – Sesli Seyahat Rehberi ile arkadaş olabilir veya Türkiye içerisindeki kamp yerlerini keşfetmek isterseniz ise Kampp uygulamasını kullanabilirsiniz.

iOS için Piri – Sesli Seyahat Rehberi indir

 Android için Piri – Sesli Seyahat Rehberi indir 

iOS için Trivago indir 

Android için Trivago indir

iOS için Kampp indir 

Android için Kampp indir 

Stresten uzaklaşmak isteyenler için

Günlük hayatta kullanıcılar yoğun bir koşuşturma yaşıyorlar. Burada çeşitli stresler ile savaşan kullanıcıların stresten uzak durması gerekiyor. Apple ise konu hakkında yapmış olduğu önerileri derlemiş durumda.

  • Meditasyon uygulaması ise nefes, endişe, stres, öfke ve motivasyon gibi birçok konuda rehberlik sağlayabiliyor. Bu noktada meditasyon pratikleri ile beraber zihinsel dayanıklılık için de gerekli rehber ve araçlar sunuyor.
  • Headspace uygulaması ise günlük birkaç dakikalık kullanım ile etkili bir gece dinlenmesi sağlamayı hedefliyor.

iOS için Headspace indir 

Andorid için Headspace indir

Öğrenmek isteyenler için

Her yıl hedeflerinizin arasında bir dil öğrenmek var ise, bunun için birçok mobil uygulama bulunuyor. Her uygulama çeşitli yöntem ve özelliklere sahip olurken dil öğrenme yolunda Apple’nda bazı önerileri bulunuyor.

Yeni dil öğrenimini için ise Duolingo öneriliyor. TED ile girişimcilerin ilham verici hikayelerini dinleyebilir ve yeni yaratıcı fikirlere adım atabilirsiniz.

iOS için Duolingo indir 

Android için Duolingo indir 

iOS için TED indir

Kötü alışkanlıkları bırakmak için

 Daha sağlıklı beslenmek için ise Kitchen Stories ile kısıtlı zamanlarda hazırlanabilecek pratik ve besin değer bilgileri ile kullanıcıya destek oluyor.

iOs için  Kitchen Stories indir

Android için Kitchen Stories indir 

Daha fit olmak için

Her yıl spor yolunda daha fit olmak için hedefler konuluyor. Kullanıcılara bu anlamda yardımcı olması hedeflenen mobil uygulamalar bulunuyor. Yüksek şiddetli antremanlar ile kalp atışını hızlandırıp kalori yakmak isteyenler için Seven - 7 Minute Workout veya Nike Training Club uygulamaları öneriliyor.

iOS için Seven - 7 Minute Workout indir 

Android için Seven - 7 Minute Workout indir 

iOS için Nike Training Club indir 

Android için Nike Training Club indir 

Zihinsel ve fiziksel bir disiplin için yogaya başlamak istiyorsanız ise Yoga Studio: Ming – Body uygulamasını deneyebilir ve deneyimleyebilirsiniz.

Android için Yoga Studio: Ming – Body indir 


Bütçe dostu iPhone 9 için geri sayım başladıBütçe dostu iPhone 9 için geri sayım başladı
iPhone şifrelerini kırabilmek için 10 milyon harcandı!iPhone şifrelerini kırabilmek için 10 milyon harcandı!

PAYLAŞ