Bütçe dostu iPhone 9 için geri sayım başladı - Haberler - indir.com

Bütçe dostu iPhone 9 için geri sayım başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-24 00:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Kompakt tasarımı ve uygun fiyat etiketi ile raflarda yerini alacak olan bu yeni iPhone, gelecek ay içerisinde seri üretime giriyor. Mart ayı itibariyle satışa sunulacak olan bu akıllı cep telefonun başlangıç fiyatı ise 399 şeklinde belirlendi. iPhone 9, kompakt tasarım anlayışı ile üretilmiş olup fiyat olarak da son derece uygun fiyata sahiptir. Diğer bir adı ile SE 2 olarak adlandırılan bu cep telefonunu bekleyenler için haberler iyi. Bloomberg tarafından yapılan haberlere göre söz konusu bu akıllı cihaz çok yakın zaman içerisinde seri üretime girecek. 

Apple şirketi ile ortak çalışanları Şubat ayı itibariyle yeni uygun fiyatlı iPhone modelini yakın zaman içerisinde üretmeye başlayacak. Akıllı cep telefonun Mart ayı içerisinde tanıtacağı ve yine aynı ay içerisinde de satışa sunulacağı bildirildi. 

iPhone 9 Hakkındaki İlk Bilgiler Gözükmeye BaşladıiPhone 9 Hakkındaki İlk Bilgiler Gözükmeye Başladı

Cihazın fiyatı 399 olacak

Cihazların montajı Hon Hai Precision Industry (Foxconn), Pegatron ve Wistron şirketleri tarafından yapılacak. iPhone 9 adlı akıllı telefon 2016 yılında sunulan iPhone SE'den sonra piyasaya sürülen ilk bütçe dostu iPhone olarak karşımıza çıkacak. iPhone 9 ya da iPhone SE 2, 4.7 inç ekran özelliği ve tek arka kamera ve Touch ID parmak izi okuyucu ile beraber gelecek. A13 Bionic işlemci sistemi ve 3 GB RAM ile güçlendirilmiş olan telefonun 64 GB dahili depolama alanına sahip olan bu akıllı cihazın başlangıç modeli ise 399 dolar olacak. Cihazın çok yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacağı dile getirildi. 

 

 


iPhone 7S ve iPhone 9'a Ne Oldu?iPhone 7S ve iPhone 9'a Ne Oldu?
iPhone 9 ve iPhone Xs çift sim kartla mı geliyor?iPhone 9 ve iPhone Xs çift sim kartla mı geliyor?
Uygun fiyatlı iPhone 9'dan üzücü haber geldiUygun fiyatlı iPhone 9'dan üzücü haber geldi

PAYLAŞ