iPhone SE 2 çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

iPhone SE 2 çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-22 15:30:00
Editör : Görkem Günay
Kategori : Teknoloji

Apple'ın iPhone SE 2 ya da diğer ismiyle iPhone 9 modelini kullanıcılarla buluşturması iki seneden fazla bir süredir bekleniyor. Cihazın tanıtımlarının yapılacağına kesin olarak bakılırken, Bloomberg tarafından yayınlanan rapor kullanıcıların yüzünü güldürdü. 

Yeni uygun fiyatlı iPhone modeli için hazırlıkların bu ay içinde başlayacağı ve önümüzdeki ay tanıtımının gerçekleşeceği belirtiliyor. Apple denildiği zaman akıllara gelen ilk analistlerden birisi olan Ming-Chi Kuo‘nun paylaştığı bilgiler doğrulandı.

2019’un son çeyreğinde en çok satan iPhone modelleri2019’un son çeyreğinde en çok satan iPhone modelleri

iPhone SE 2 çıkış tarihi netleşti!

Bloomberg tarafınca yayınlanan raporda da, cihazın iPhone 8'e benzeyeceği ve 4.7 inç büyüklüğünde bir ekran tasarımına sahip olacağı doğrulanıyor. İşlemci tarafında ise iPhone 11 serisine güç veren Apple A13 Bionic karşımıza çıkacak.

Apple maruz kaldığı yoğun talep doğrultusunda gerekli önlemleri almaya şimdiden başladı. Teknolojinin dev ismi, işlemci üretimini gerçekleştiren TSMC'den, A13 Bionic işlemcilerin üretimini artırmasını talep ettiği açıklandı. iPhone X ve sonrasında veda ettiğimiz Touch ID'yı tekrar bu iPhone modelinde göreceğiz. 

Apple'ın Touch ID konusunda geliştirmeler olup olmayacağı henüz bilinmezken bu bilgi ile bazı kullanıcıların  iPhone SE 2 Face ID hayali suya düşmüş oldu. 

Apple’ın uygun fiyatlı iPhone modeli 399 dolar fiyatı ile özellikle gelişmekte olan ülkelerde Android cihazların karşısına büyük bir rakip olarak çıkacak.



PAYLAŞ