Apple Music'in web sürümü nihayet yayınlandı - Haberler - indir.com

Apple Music'in web sürümü nihayet yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-20 13:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Apple’ın bir süredir test ettiği  Apple Music servisi artık internet tarayıcısı üzerinden de kullanılabiliyor.

Bir süredir kullanıcılarına Apple Music servisini tarayıcı üzerinden de sunmak için çalışmalar yürüten Apple nihayet uygulamayı beta sürümünden çıkardı. Artık Apple Music kullanıcıları, servise tarayıcıları üzerinden de rahatlıkla erişim sağlayabilecekler.

Apple, yeni bir alan adı aldıApple, yeni bir alan adı aldı

Apple Music web sürümü kullanıma açıldı  

Beta sürümünü tamamlanan ve kullanıma sunulan Apple Music servisi artık music.apple.com adresinde yer alıyor. Deneme aşamasında beta.music.apple.com olarak kullanımda olan adresin de kullanıcılarını otomatik olarak yeni başlatılan sürüme yönlendirildiğini de belirtelim. Apple Music'in web sürümünde,  Apple Kimliğinizle oturum açtıktan sonra, servisin mobil uygulama versiyonunda olduğu gibi tüm kişisel kitaplığınıza, çalma listeniz ve önerilere erişim sağlayabiliyorsunuz. 

Apple’ın Safari Technology Preview 99 güncellemesi yayınlandı

Windows 10, Linux ve Chrome OS işletim sistemine sahip olan cihazlar üzerinden erişim sağlanabilen Apple Music we sürümünde her yıl en çok çaldığınız şarkıları da görebileceğiniz “Apple Music Replay” listeni de görüntüleyebiliyorsunuz. We sürümü en kullanışlı halde kullanıma sunan Apple’ın mobil sürüme getireceği tüm yenilikleri web sürümüne de entegre etmesi bekleniyor. 


Facebook Apple Watch için yeni bir mesajlaşma uygulaması çıkardıFacebook Apple Watch için yeni bir mesajlaşma uygulaması çıkardı
Apple Watch'larda köpekbalığı algılama özelliği olabilirApple Watch'larda köpekbalığı algılama özelliği olabilir

PAYLAŞ