Akıllı telefonlarda oynayabileceğiniz 10 klasik sega oyunu - Haberler - indir.com

Akıllı telefonlarda oynayabileceğiniz 10 klasik sega oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-31 15:45:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Retro tarzındaki oyunlar yıllar geçse de unutulmuyor. Özellikle yılların efsane oyun yapımcıları arasında yer alan Sega'nın çıkardığı oyunlar hala geniş bir kitle tarafından tercih ediliyor. Peki, Sega Forever koleksiyonu sayesinde akıllı telefonunuzda da Sega oyunlarını oynayabileceğinizi biliyor musunuz?.

Sega tarafından 2017 yılı itibari ile piyasaya sunulan Sega Forever, Haziran Android ve iOS olmak üzere Sega oyunlarının oynanmasını sağlıyor.  şu anda 20 farklı oyunun yer aldığı sistemde sizin için 10 tanesini derledik. işte Smartphone'da oynayabileceğiniz 10 klasik sega oyunu.

SEGA Oyunlarında Büyük İndirim!SEGA Oyunlarında Büyük İndirim!

Sega ve Atari konsollarıyla yeniden oyun dünyasında

1. Streets of Rage Classic

Streets of Rage Classic, 1991 yılında piyasaya sunuldu. Üç sokak dövüş polisinden birinin canlandırıldığı klasik dövüşün amacı (1991) suçlu Bay X'in üstesinden gelmek. Her karakterin kendine özgü hareketleri ve becerileri var. Yerel Wi-Fi çok oyunculu seçeneği ile zorlu bölümleri geçmek için arkadaşlarla da takım kurabiliyor.

2. Sonic the Hedgehog

Sega oyunları arasında tartışmasız simge olarak görülen Sonic the Hedgehog, 1991'den beri efsane durumda. Yedi bölge boyunca halka toplama ve düşmanların üstesinden gelmeyi hedefleyen oyunda ana amaç dünyayı kurtarmak. Mobil cihazlar için optimize edilmiş versiyon böylece sorunsuz bir oyun keyfi sunuyor.

3. Golden Axe Classic

1989’da sunulan Golden Axe her biri farklı güçlere, hareketlere, silahlara ve sihirlere sahip karakterlerle farklı bir oyun keyfi sunuyor. Ortaçağ tarzı bir fantezi dünyasında geçen oyun, Makoto Uchida tarafından geliştirildi.

4. Kid Chameleon Classic

Kid Chameleon, keşfedilecek gizli alanlarla birlikte, 100'den fazla bölüme sahip bir 1992 oyunu. Aslında hak ettiği ilgiyi görmeyen klasik, oyunda karakter savaşçıya, uçan süper kahramana ya da insan tankına dönüşebiliyor.

SEGA'dan eskileri hatırlatan yeni konsol!

5. Crazy Taxi Classic

biraz daha yakın tarihten gelen Crazy Taxi Classic, 1999 yılında duyurulmuştu. tüm zamanların en iyi sürüş oyunlarından birisi olarak gösterilen Crazy Taxi Classic'te temel hedef yolcuları hedeflerine zamanında ulaştırabilmek. Çeşitli bonuslar, büyük karlar elde etmenizi sağladığı gibi oyunda başarıyı yakalamak oldukça zor.

6. Comix Zone Classic

Çizgi roman içinde oynanan oyunda düşmanlarınızla birlikte çizgi romanda yer alarak maceradan maceraya atlayabilirsiniz. Comix Zone Classic, atmosferik ve çekici bir oyun dünyası sunarak, bağımlılık yaratan bir oyun.

7. Super Monkey Ball

Bir maymunu bir topun içine yerleştirdikten sonra topun 125 farklı labirentte başarılı bir şekilde ilerlemesini temel alan Super Monkey Ball, oldukça eğlenceli. AiAi, MeeMee, Bebek, ve GonGon olarak adlandırılan 4 farklı maymun oyunda kontrol edilebiliyor. Ayrıca oyun içerisinde dört mini oyun daha var.

8. The Revenge of Shinobi Classic

Neo Zeed'in Joe Musashi'nin ustasını öldürmesi ile başlayan hikayede Joe Musashi olarak intikam alınması hedefleniyor. 1989 yapımı oyun oldukça farklı bir savaş deneyimi sunuyor.

9. Altered Beast Classic

Küreleri toplayarak, katil avcılara dönüşerek yeteneğinizi göstereceğiniz Altered Beast Classic, korku türü oyunlar arasında yer alıyor. oyundaki amaç Zeus'un kızı Athena'yı kurtarmak için Hades'in alemiyle uğraşmak. Şeytan ve ölümsüz orduları yenerken, ejderhaların, kurtların, ayıların ve kaplanlarla zorlu bir savaş sizi bekliyor.

10. Space Harrier II

Orijinal Space Harrier'ın bir revizyonu olan Space Harrier II 1988 yılında piyasaya serinin devamı olarak sunuldu. Üzerinden çok uzun bir süre geçmiş olmasına karşın hala görselleri ile dikkat çeken Space Harrier II, hız ve gerçeküstü düşmanlara karşı verilen mücadeledeki aksiyonları ile dikkat çekiyor.

Sega Mega Drive Mini 2019’da piyasaya çıkacak


Sega Mega Drive Mini 2019’da piyasaya çıkacakSega Mega Drive Mini 2019’da piyasaya çıkacak
SEGA'dan eskileri hatırlatan yeni konsol!SEGA'dan eskileri hatırlatan yeni konsol!

PAYLAŞ