SEGA'dan eskileri hatırlatan yeni konsol! - Haberler - indir.com

SEGA'dan eskileri hatırlatan yeni konsol!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 12:40:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Oyun

Oyunculuk hobimize ilk olarak 80 ve 90'larda karşımıza konsol'la çıkan SEGA, retro özlemi çekenler için vazgeçilmez efsane bir cihazla karşımıza çıkıyor.

Her ne kadar ülkemizde "atari" olarak bilinse de NES ve SNES kadar ilgi görmemiş olsa da dönemin en efsane konsollarını üreten evlerinde olmayan, oynamak için arkadaşlarımıza gittiğimiz marka SEGA Genesis, Mega Drive ve Master Drive oyunlarıın tamamını çalıştırabilme yeteneğine sahip eskileri yaşatacak efsane bir konsol geliştiriliyor.

SEGA Oyunlarında Büyük İndirim!SEGA Oyunlarında Büyük İndirim!

ABD ve Japonya devi marka SEGA tarafından "Mega SG" olarak adı verilen bu konsol, oyunları "sıfır gecikme" özelliği ve 1080p kalitesiyle karşımıza çıkaracak. Konsolun içerisinde birkaç oyun kurulu gelecek ve bize nostalji gözyaşlarını direk döktürecek gibi gözüküyor, diğer oyunlar da olması gerektiği gibi günümüzdeki konsol oyun fiyatlarına göre oldukça hesaplı bir fiyattan satılacak.

Ne zaman çıkıyor?

Konsolun çıkış tarihi hakkında sızdırılan pek bilgi olmasa da 2019'un Nisan ayı sonlarında çıkacağı gözüküyor. Her ne kadar konsolun resmi olarak buralara gelmesi gerek günümüzün 90'lar konsept'ine gerek görüntü kalitesi, gerek oyun hikayeleri ve akıcılığı bakımından uygun olmasa da kalitesi artmış ve eski halinden daha düzenli bir biçimde karşımıza çıkacak.

Fiyat olarak günümüz konsol fiyatlarının altında da olsa böylesine "kısıtlı" bir konsol için yüksek bir fiyat etiketine sahip, 190 dolarlık bir fiyat etiketiyle piyasaya çıkacağını da bilgi olarak düşmüş olalım.


Sega ve Atari konsollarıyla yeniden oyun dünyasındaSega ve Atari konsollarıyla yeniden oyun dünyasında
Sega'dan yepyeni minik oyun canavarı : Mega Drive  miniSega'dan yepyeni minik oyun canavarı : Mega Drive mini
Sega Mega Drive Mini 2019’da piyasaya çıkacakSega Mega Drive Mini 2019’da piyasaya çıkacak

PAYLAŞ