1907 Fenerbahçe espor takımında ayrılık - Haberler - indir.com

1907 Fenerbahçe espor takımında ayrılık

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-30 13:33:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

E-spor 1907 Fenerbahçe geçtiğimiz seneye kıyasla düşük bir performans sergileyince, VFŞL Yaz Mevsimi’nde takım 8. haftaya kadar 2 bölge için farklı oyuncularla performanslarını yükseltmeye çalıştı. Takımın son maç haftasına kadar Wiz, Hades ve Untara sabit olmak üzere, Bolulu, Blue ve Luger dönüşümlü olarak forma giydi. Ve toplamda 16 maçın 9’unda galip gelen Fenerbahçe 7 maçta mağlup oldu. Takımın yaşadığı bu sürecin ardından transferin son günü ormancı Stefan’ı kadrosuna dahil eden ekip, Koreli ormancısı Wiz’le yollarının ayrıldığını açıkladı. 

Wiz 1907 Fenerbahçe takımından ayrıldı 

1907 Fenerbahçe eSpor resmi olarak duyuruldu1907 Fenerbahçe eSpor resmi olarak duyuruldu

Takım VFLŞ’de oynamadan önce Lubu ismiyle bilinen ormancı Kore Yükselme Ligi’nde forma giymişti. Mekanik olarak da yüksek bir seviyede olan Lubu, iyi bir performans sergiliyor gibi görünse de, takım içerisinde alınan bu kararın yakın zamanda açıklanması da beklenenler arasındaydı. Çünkü Fenerbahçe’nin 8. hafta maça Wiz’in yerine Agurin’i çıkarması ve kadrosuna Stefan’ı dahil etmesi bir problem yaşandığının habercisiydi. 

1907 Fenerbahçe eSpor resmi olarak duyuruldu

Bu sezonda 9 galibiyetle birlikte 5 mağlubiyet gören Wiz toplamda 10 şampiyon oynadı. VFŞL Yaz Mevsimi’nde en fazla oynadığı şampiyon ise Sejuani olarak karşımıza çıktı. 1907 Fenerbahçe Espor takımı, Wiz’in Sejuani ile oynadığı maçlarda ise 1 kez galibiyet görebildi. Ancak Wiz’in Galakticos maçında Rek’Sai seçiminde bulunarak sergilediği performansın izlemeye değer bir maç olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Mekaniksel tarzıyla ilgi çekmeyi başaran Wiz’in takımdan ayrılmasının taktiksel bir değişim olduğunun altını çizmekte de fayda var. Anlaşılan öyle ki Fenerbahçe yönetimi, Wiz’den beklediği katkıyı alamadığı için yollarını ayırma kararı aldı. 


Z kuşağının kariyer hedefi: EsporZ kuşağının kariyer hedefi: Espor
Dumbledoge, Galatasaray espor takımına katıldıDumbledoge, Galatasaray espor takımına katıldı

PAYLAŞ