Dumbledoge, Galatasaray espor takımına katıldı - Haberler - indir.com

Dumbledoge, Galatasaray espor takımına katıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-25 16:03:01
Editör : Numan Dargın
Kategori : Oyun

Mevsim başında herhangi bir takımla anlaşma yapmayan Dumbledoge artık Galatasaray Espor’da.

Oyuncu geçtiğimiz mevsim Royal Youth bünyesinde yer almıştı ve yerli destekler arasında ilk sırada gösteriliyor. Geçtiğimiz mevsim Royal Ruth ile yarı finale kadar yükselen Dumbledoge mevsim sonunda takımdan ayrılmış ve herhangi bir takımla anlaşmaya gitmemişti. Sonraları Galatasaray Espor ile göürşen başarılı oyuncu maddi konularda anlaşamadıklarını ifade etmişti. Fakat bugün yapılan açıklamayla birlikte yıldız oyuncunun Galatasaray Espor ile anlaştığı görüldü. Dumbledoge GS Espor’a transfer oldu.

1907 Fenerbahçe eSpor resmi olarak duyuruldu1907 Fenerbahçe eSpor resmi olarak duyuruldu

Kariyer basamaklarını başarılı bir şekilde tırmanan yıldız isim birçok taraftara göre yerli destek sıralamasında ilk sırada yer alıyor. Bir süredir Twitch platformu üzerinden yayın yapan Dumble oyun bilgisi ve mekanik olarak üst seviyede yer alıyor. Mevsim başında Galatasaray ile masaya oturan başarılı oyuncu anlaşamadıklarını ifade etmişti.

GS Espor, 1907 Fenerbahçe ve Doğuş Üniversitesi Aurora ie birlikte 2. sırayı paylaşıyor. Yeni transferle beraber alt koridorda Madness ve Dumbledoge ikilisinin oynaması muhtemel. Tecrübeli oyuncuların uyum sağlaması halinde takımın playofflarda şansını artırabilme ihtimali yüksek. Bu hafta sonu 1907 Fenerbahçe ve Doğuş Üniversitesi Aurora arasında bir mücadele gerçekleşecek.


eSpor'da dünya şampiyonu olduk!eSpor'da dünya şampiyonu olduk!
eSpor ve Oyun Festivali 10 Haziran'da Vodafone Arena'da GerçekleşecekeSpor ve Oyun Festivali 10 Haziran'da Vodafone Arena'da Gerçekleşecek

PAYLAŞ