1907 Fenerbahçe eSpor resmi olarak duyuruldu - Haberler - indir.com

1907 Fenerbahçe eSpor resmi olarak duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-22 09:49:12
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

E-spor dünyası Beşiktaş ve Galatasaray gibi  büyük takımların katılımıyla ülkemizde daha çok duyulmaya başladı. Şimdi bu büyük takımların arasına Fenerbahçe'de adını yazdırarak E-spor dünyasına katıldığını açıkladı.

E-spor dünyası diğer ülkelerde gelişim gösterirken, bizim ülkemizde yeni yeni ilerleme kaydetmeye başladı. Özellikle ülkemizdeki büyük takımlardan Beşiktaş ve Galatasaray'ın bu camiaya katılması, E-spor dünyasının adının daha fazla geçmesini sağladı. Uzun süredir Fenerbahçe'nin de E-spora katılacağına dair söylentiler dolanıyordu Sonunda Fenerbahçe camiasından konula alakalı resmi bir açıklama geldi. Fenerbahçe SK, E-spor dünyasına atılacağını duyurarak, Beşiktaş'ın yaşadığı durumları göz önünde bulundurup daha temkinli adım atacaklarını da kararlarında belirttiler.

E-spor dünyası, ülkemizde bulunan takımların camiaya katılmasıyla daha bir ilgi görmeye başladı. Daha önce Beşiktaş ve Galatasaray'ın katılmasından sonra bu alanda Fenerbahçe'den de adım bekleniyordu. Önceki zamanlarda Fenerbahçe'nin adı, E-spor dünyasına katılacağı haberleri arasında geçmişti. Sonunda bu haberler bir kesinlik kazandı ve Fenerbahçe'de E-spor dünyasına katıldı. Fenerbahçe, sponsorluğu vermeyerek ve şube açmayarak 1907 Fenerbahçe Derneği ile anlaşma kararı aldı. 1907 Fenerbahçe Derneği, E-spor alanında gerekli markalaşmaya ulaştıktan sonra, Fenerbahçe resmi olarak şube açma kararı alacak. Riot Games isimlerinden Hakan Çolakoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında  Fenerbahçe'nin eSpora katılmasının Türkiye'de daha profesyonel esporcuların yetişmesi anlamında katkı sağlayacağını, esporun daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacağını ve uluslararası arenada daha büyük başarılara ulaşılabilmesi için önemli bir atılım olacağını söyledi. Şu an için  1907 Fenerbahçe takımı Sina Afra tarafından yönetilecek. Takımın menajerliğini ise Emre Aksoy üstlenecek.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ