Antalya’da ilk, Türkiye’de altıncı yetkili Xiaomi servisi Evofone tarafından Antalya, Şirinyalı’da açıldı. Web sitesi ayrıca bir deneyim için bir yer sunuyor.

Xiaomi’nin Antalya’daki ilk, Türkiye’deki altıncı yetkili servisi Evofone tarafından Antalya Şirinyalı’da açıldı. Global teknoloji markası Xiaomi’nin ilk sertifikalı özel servisi Antalya’da açıldı.

Xiaomi, Türkiye’de yeni bir teknik servis merkezi açıyor

Yeni yetkili servis açılışınmda Xiaomi Türkiye Ülke Müdürü Vincent Chang şu açıklamayı yaptı;

‘Satış sonrası servislerimizin sayısını ve kalitesini her geçen gün daha da artırmaya devam ediyoruz. İnovasyonu ve teknolojiyi herkes için adil fiyatlarla erişilebilir kılma misyonumuzla 2022 yatırım planlarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. İstanbul, Ankara, İzmir ve Samsun’un ardından şimdi de Antalya’daki kullanıcılarımızı Xiaomi kalitesi ve ayrıcalıklarıyla buluşturmuş olmaktan mutluluk duyuyoruz’ 

Xiaomi Redmi 10A Geekbench’te ortaya çıktı

Antalya’da bir ilk olan Xiaomi Yetkili Servis Merkezi, müşterilerine en iyi servis deneyimini yaşatmayı hedefliyor. Merkez, Evofone Teknik Servisi kapsamındaki tüm Xiaomi Türkiye garantili telefonlar, Xiaomi aksesuarları ve ekosistem ürünleri için hizmet vermektedir. Servis merkezinde ürünlerin de satılacağı bir deneyim alanı da bulunmaktadır.

Bu şekilde müşteriler, Xiaomi’nin ekosistemindeki en yeni telefonları, aksesuarları ve ürünleri deneme ve satın alma fırsatına sahip olacaklar. Antalya Shirinyaly’deki Xiaomi Servis Merkezi hafta içi 09:00 – 18:00, Cumartesi 09:00 – 14:00 saatleri arasında açık olacaktır.

Antalya’da yaşayan müşteriler İsmet Gökşen Caddesi Hüseyin Akçor 2 Apt. No:40/E Muratpaşa, Şirinyalı, Antalya adresinde bulunan servis ve satış merkezine 0212 444 2118 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Xiaomi Resmi Teknik Servis garantisi kapsamındaki tüm cihazlar ücretsiz olarak onarılacak ve Xiaomi Türkiye’de zamanında yüksek kaliteli satış sonrası destek sağlayacaktır. Bu konuda ne düşünüyorsun? Xiaomi’nin Türkiye’nin başka hangi ilinde yetkili teknik servisi olmasını istersiniz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir