Sevilen popüler oyun PUBG, gökdelenlere sahip yeni haritası ile beraber oyuna gelecek olan büyük güncelleme ve yenilikleri belli oldu. PUBG: Battlegrounds için önümüzdeki hafta büyük bir güncelleme yayınlanacak. Oyun yeni güncelleme ile yeni bir haritanın haricinde yeni silahlar ve araca da kavuşacak. Oyuncular için birçok yeni özelliğinde gelmesi bekleniyor. Hala popüler olsa da, çıktığı dönemlerde Battle Royale yapımı olarak zirvede bulunan ve eski popülerliğinden biraz uzaklaşmış olan PUBG için yenilikler ve güncellemeler devam ediyor. Oyun yeni güncelleme ile oyunculara yepyeni bir deneyim ve harita sunacak. PUBG 18.2 güncellemesi ile beraber yeni “Yükselticiler” özelliği de oyuna eklenecek. Bu özellik ile oyuncular ip aracılığı ile dikey bir şekilde hızlıca hareket kabiliyetine sahip olabilecekler.

Android için Pubg Mobile indir
iOS için Pubg Mobile indir

PUBG 18.2 güncelleme ve yenilikleri

Yeni harita Deston ve yükseltici özelliği

5

Deston haritası bir şehir temasında gelirken, içerisinde gökdelenler de barındırıyor. Ripton adlı bir şehir bölgesi olan bu harita, bataklık bölgesi, festival alanı, hidroelektrik barajı ve arena gibi birçok alana sahip olacak. Harita da yeni yükseltici eklentisi ile belli yükseklikten atladıktan sonra paraşüt açılımına da izin verilecek. Ayrıca yükseltici özelliği sayesinde bir ucu yüksek bina gibi tepelerin diğer ucu zeminde yer alan bir ip olacak. Oyuncular bu ipi yükselticiler aracılığı ile her iki uçtan yaklaşarak aşağı inmek yada yukarı çıkmakta kullanılabilecek.

Baz istasyonları

6

Apex Legends’de yer alan fırlatıcılara benzer olarak PUBG’de kendi fırlatıcı işlevine sahip olacak bir özellik oyuna dahil olacak. Baz istasyonları ile oyuncular istasyonun tepesine yükseltici ile çıkıp aşağı atlayabilecek ve çevreye daha çok hakim olabilecekler.

Görsel değişiklikler

7

PUBG ekibi tarafında haritanın bazı bölgelerinde görsel güncellemeler de yapılacak. Miramar haritasında arazi araç sürüşünü kolaylaştırmak için küçük kulübe içi ve dışı yenileniyor.

Oyuncular kozmetik üretebilecek

8

PUBG 18.2 güncellemesi ile beraber oyuna kendi kozmetiklerinizi yapabileceğiniz Atölye sistemi de getiriliyor. Atölye sayesinde kullanıcılar malzemeler kullanarak oyunda yer almayan kozmetikler üretebilecek.

  • Deston’da sadece dronelarla erişilebilen alanlar
  • Güvenlik anahtarlarıyla açılabilecek güvenlik kapıları
  • Yeni silah: O12 hızlı pompalı
  • Yeni araç: Bataklık Teknesi

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir