Netflix ile günümüzde yaygın olarak tercih edilen popüler flört uygulamalarından Bumble ortak bir projede buluştu. Bu proje ile neler yapabileceğiz? Detayları haberin devamında!

netflix ve flort uygulamasi bumble ortak bir projede yer alacak 1

Netflix ve flört uygulaması Bumble ortak bir projede buluşacaklarını açıkladılar. İş birliğinin biz kullanıcılara vaat ettiği deneyimler arasında Bumble da Netlix temalı bir oyun yer alacağı ve kullanıcıların eşleşen dizi ile film uyumluluklarına göre eşleşeceği yer alıyor.

230 milyonu aşkın abonesi olan Netflix, bu adımı ile kullanıcı deneyimine katkıda bulunmayı yeni bir boyuta taşıdı. Ülkemizde de yaygın olarak kullanılan bu iki uygulamanın ortak projesinden nasıl bir sonuç çıkacak ilerleyen süreçte göreceğiz.

Netflix ve Bumble İş Birliği ile Gelen Özellikler

Flört uygulaması Bumble içeriğine  “Netflix Nights In” adında Netflix temasına göre bir oyun eklenecek. Oyunun amacı, kullanıcıların izledikleri dizi ve filmlere göre eşleşerek ortak bakış açıları ve zevklere göre kuracakları bağın daha kolay bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak. Ayrıca oyunun bir güzel özelliği daha var, eşleşme sonrası kullanıcılar oyunu karşılıklı olarak kullanabilmeye devam edebilecekler.

İş birliği için heyecanlananların dikkatine! Oyun 30 ocak pazartesi ile 13 Mart Pazartesi tarihleri arasında belirlenen listeye göre belli sürelerde ve belli ülkelerde kullanılabilecek. 

Listede Türkiye yer almıyor!

Belirlenen listede ABD, Kanada ve Birleşik Krallık bulunuyor, Türkiye listede yer almıyor.

Listede yer alan ülkeler 30 ocak itibari ile oyunu oynayabilecek. 

Oyunda son dönemin popüler dizileri  “Squid Game”, “Emily in Paris”, “Elite”, “Dark” ve “La Casa de Papel” den ve daha pek çok popüler dizilerden sorular sorulacak. Kullanıcılar bir diğer kullanıcı ile eşleşene kadar verdikleri cevapların doğruluğunu göremeyecek, ancak eşleşme olduktan sonra soruların doğru cevapları da gözükecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir