PlayStation Plus sistemi üzerinde yenilikler yapmak için kolları sıvayan Sony, bu geçişte oyunculara yeni özellikler de sunacak. Bunlardan en önemlisi ise FIFA 22 olacak. Zira gelen haberlere göre geçiş sonrasında FIFA 22 ücretsiz olarak sunulmaya başlanacak. Böylece oyuncular ücret ödemeden yeni oyunu oynama imkanı bulacak.

Mayıs ayında FIFA 22 ücretsiz olacak

Resmi olarak açıklanmayan yeni gelişme, Billbil-Kun tarafından duyuruldu. Açıklamalara göre FIFA 22 Mayıs ayında paylaşılacak ücretsiz oyunlar içerisinde yer alacak. 800 TL fiyat ile erişilebilen FIFA 22 için ücretsiz fırsatın sunulacak olması, milyonlarca oyuncunun FIFA 22 oynamasına imkan tanıyacak. Üstelik sızıntıda ücretsiz olacağı belirtilen tek içerik FIFA 22 değil. PlayStation 4 sahipleri için Curse of Dead Gods adındaki oyun ücretsiz olacak. PlayStation 4 ve PlayStation 5 konsollarında ise Tribes of Midgard ücretsiz olacak. FIFA 22’de de her iki konsol desteklenecek.

3 iddialı oyunu ücretsiz yaparak değişimi hızlandıracak olan Sony, üstelik Haziran ayında Türkiye dahil pek çok yeni ülkede de önemli bir atılım yapacak. Daha önce yapılan açıklamalarda da belirtildiği üzere PlayStation Plus sistemi 22 Haziran 2022 itibariyle Türkiye’de de kullanılabilir olacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir