Son yıllarda hayalet temalı oyunlar bombardımanına tutulduk. Peki en iyisi hangisi? Bu yazımızda sizin için en iyi Soulslike oyunları bazılarını listeledik.

Blight Survival oynanış videosu paylaşıldı

Son yıllardaki en popüler oyun türü hangisi diye sorsak Soulslike cevabını alırız. Demon`s Souls, Dark Souls, ve Bloodborne gibi Fromsoftware oyunlarının büyük başarısının sonra birçok bağımsız geliştirici ve AA üreticisi oyunlarını Souls oyunlarından esinlenerek tasarladı. Zamanla, Souls oyun benzeri sürümleri çoğaldı ve Soulslike terimi, bu tür oyunları tanımlamak için türetildi. Bu türün hayranları, birçok Soulslike oyunu arasından en iyisinin seçmekte zorlanıyor. sizler için en iyi Soulslike oyunlarını listeledik. Zaten bu türde birçok oyunu oynadıysanız ve daha fazlasını arıyorsanız bu liste tam size göre.

İşte en iyi Soulslike oyunları

Steelrising

Serinin en yeni oyunlardan biri olan Steelrising modern bir dünyaya sahip. Steelrising, oldukça güzel bir oynanışa sahip olan Steampunk temalı oyunlardan biridir. 1789 yılındaki Paris’in durumunu yeniden yorumlayan bu oyun Bloodborne hayranlarının keyifle oynayabileceği bir yapım.

Tunic

Eski Zelda oyunları Soulslike türü ile birleştiren Tunic güzel bir görsel dile sahip. Bu oyun oldukça zorlu bir yapıda ve sizi çocukluğunuza geri götürecek. Çevreyi keşfetmenin çok önemli olduğu bu oyunda hikaye doğrudan anlatılmak yerine görseller aracılığıyla hissettiriliyor.

Code Vein

Anime sever misin? Anime ve Soul-like’nin birleştiren olan Code Vein, Bandai Namco tarafından geliştirildi, yayınlandı. Dark anime seviyorsanız kesinlikle Code Vein’i denemelisiniz.

Remnant: From The Ashes

Soulslike oyununda ateşli silah mı kullanıyorsun? Kulağa çok ilginç geliyor değil mi? Souls gibi oyunları genellikle kılıç, kalkan, yaylara ve oklara ve sihire odaklanırken, Remnant: From The Ashes’da ağırlıklı olarak ateşli silahlar. odaklanıyoruz. Remnant: From The Ashes farklı bir Soulslike deneyimi arayanlar için. bir TPS oyunudur.

The Surge

Bilimkurgu filmlerini anımsatan oldukça karanlık bir ortama sahip olan The Surge çok iyi bir Soulslike oyunu. Bizi neredeyse robot yapan dış iskeletimiz sayesinde süper bir güce ve hıza sahibiz. Oynanış açısından listedeki en gelişmiş oyunlardan biri olan The Surge, bilim kurgu ve Souls tarzının birleşimi diyebileceğimiz bir versiyon.

Blasphemous

Blasphemous, bir platform oyunu piksel grafiklerle oluşturulmuş 2D bir oyun. Dili çok zor. Oyunun hikayesi, İngilizce bilginizi sınayacak derinliğe Dedikodu, Vahşi ve karanlık dünyası büyüleyici bir zamandır.

Salt and Sanctuary

Piyasadaki en iyi ruh benzeri oyunlardan biri olan Salt and Sanctuary, türün ilk ve en iyilerinden biri. 2D Dark Souls Salt and Sanctuary bu türü seven herkes mutlaka oynanmalı. gereken bir oyun.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir