Blok Eşleştirme Çılgınlığı Jup Jup ile Devam Ediyor! (Video) - Haberler - indir.com

Blok Eşleştirme Çılgınlığı Jup Jup ile Devam Ediyor! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Dolmuş Driver, Neon Beat ve Egg Fight gibi popüler oyunların yapımcısı Gripati Digital'den popüler olmaya aday yeni bir oyun daha geldi. Hızlı tempolu oynanışıyla mobi platformlardaki yerini alan oyunun adı ise; Jup Jup.

Jup Jup, hızlı oynanışlı bir arcade bulmaca oyunu olarak karşımıza çıktı. Oyundaki temel amaç; renkli blokların oyun ekranını doldurmasını engellemek. Bunu yapmak için aynı renkteki blokları dörderli olacak şekilde biraraya getirmeniz ve yok etmeniz gerekiyor.

Jup Jup

Ekrana eklenen her blok satırı için yeni çözümler bulmanız şart. Ayrıca oyunda blok satırlarını yok eden veya bütün renkleri rastgele değiştiren özel bloklara dikkat etmeniz gerekiyor. Bu bloklar sizi hızlı stratejiler üretmeye zorlayabilir.

Anlık doğaçlama çözümler üreterek tek elle bile oynayabileceğiniz ve yepyeni bir blok eşleştirme çılgınlığına katılabileceğiniz blok eşleştirme oyunu Jup Jup'u ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iOS ya da Android cihazınıza indirebilirsiniz.

Son olarak geliştirici tarafından yayınlanan Jup Jup Oynanış Videosu'nu izleyerek, oyunla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Jup Jup Oynanış Videosu


PAYLAŞ