Yerli Oyun Dolmuş Driver Artık Ücretsiz (Video) - Haberler - indir.com

Yerli Oyun Dolmuş Driver Artık Ücretsiz (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Geçtiğimiz yılın Temmuz ayında Türk girişim firması Gripati Digital tarafından mobil platformlarda yayınlanarak kısa sürede popülerlik kazanan yarış türündeki 'Dolmuş Driver' oyunu Android'den sonra iOS platformu içinde ücretsiz yapıldı.

İstanbul trafiğinde dolmuş şoförlüğü yaparak para kazanmaya çalışan bir karakteri canlandırdığımız oyunda yolcuları bekledikleri duraklardan alarak gidecekleri yerlere götürüyor ve bu sayede de para kazanarak, sarı renkli dolmuşumuzu geliştirebiliyoruz.

Dolmuş Driver Oyna

Türkçe seslendirmelerin yer aldığı ve bu sayede de oldukça eğlenceli bir oyun deneyimi yaşatan Dolmuş Driver, ilk yayınlandığı günlerde Android için ücretsiz ancak iOS platformunda ücretli olarak indirmeye sunulmuştu.

Geliştirici tarafından alınan bir karar neticesinde Dolmuş Driver oyununun iOS sürümleri de artık ücretsiz olarak indirilebilecek. 

Tamamen ücretsiz hale getirilerek indirmeye sunulan Dolmuş Driver'ın Android, iPhone ve iPad sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilir ve oyun için yayınlanan Dolmuş Driver Oynanış videosu'nu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Dolmuş Driver Oynanış Videosu


PAYLAŞ