Yeni Nesil Blok Kırma Oyunu: Neon Beat - Haberler - indir.com

Yeni Nesil Blok Kırma Oyunu: Neon Beat

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçen yıl ülkemizde yayınlandıktan sonra oldukça popüler bir oyun haline gelen Dolmuş Driver'ın yapımcısı Gripati, yeni nesil blok kırma oyunu Neon Beat'i Android ve iOS platformlarında yayınladı.

Nostalji türünde ve Breakout'un günümüze uyarlanmış bir hali olarak da tanımlayabileceğimiz Neon Beat oyununda amacınız size verilen 60 saniyelik süre dolmadan oyun ekranı ortasında bulunan farklı şekillere sahip blokları tamamen kırmaya çalışacak ve kırdığınız blokların altından çıkan bonusları toplayacaksınız. Etkileyici grafikleri ve güçlü ses efektleri ile adeta bağımlısı olacağınız oyunu hiç sıkılmadan oynayabilir ve zamanın nasıl geçtiğinin farkında olmadan eğlenebilirsiniz.

Neon Beat

4 aylık bir çalışma sonucu Unity kullanılarak geliştirilmiş olan ve sade bir arayüze sahip olan oyunun kontrolleri de oldukça basit tutulmuş. Oyunu sadece ekrana dokunarak oynayabileceğiniz gibi aynı zamanda oyunda bulunan 11 farklı arka plan resminden dilediğinizi seçerek oyun arka planını özelleştirme imkanı da sunulmuş. Her yaştan oyuncu kitlesine hitap eden yapısı, ilerledikçe zorlaşan birbirinden farklı 60 bölümü ve zaman yavaşlatması, neon top hızlandırma, ateş topu ve daha pek çok ekstra özelliği de oyunda bulabilirsiniz.

Neon Beat Level Designer

Ayrıca bölüm tasarlamaya olanak sağlayan, Gripati ekibinin 'Neon Beat Level Designer' adını verdikleri araç sayesinde bölüm tasarımı yapabileceğiniz gibi tasarladığınız bölümleri ekibe göndererek seçilecek olan bölümlerin oyunda yer alacağını da buradan sizlerle paylaşalım.

Hem Google Play hem de App Store'da aynı anda sunulmuş olan Neon Beat'in iOS versiyonu 0.99 Usd fiyat etiketi ile kullanıcılara sunulmuş, Android versiyonu ise oyun içi reklamlardan dolayı ücretsiz olarak yayınlandığını da bilmenizde fayda görüyoruz.

Neon Beat için hazırlanmış olan tanıtım videosunu aşağıda izleyebileceğiniz gibi oyunun Android ve iOS versiyonlarına yine aşağıdaki bağlantıları kullanarak ulaşabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Neon Beat Oyunu Tanıtım Videosu


PAYLAŞ