Yumurta Kırma Oyunu Egg Fight (Video) - Haberler - indir.com

Yumurta Kırma Oyunu Egg Fight (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz sene bu zamanlarda yayınlanan ve yaklaşık 2 ay öncede ücretsiz olduğunu yaptığımız haberle duyurduğumuz Dolmuş Driver oyununun yapımcısı Gripati'den iOS platformuna Egg Fight adlı son derece eğlenceli bir yumurta kırma oyunu geldi.

Hepimizin hayatında en az bir kere de olsa sabah kahvaltısında ailemizle ya da arkadaşlarımızla oynadığımız yumurta tokuşturma oyunundan yola çıkılarak hazırlanan oyuna Facebook hesabınızla ekstra puan alarak veya misafir olarak giriş yaparak standart bir yumurta ile başlıyoruz.

Egg Fight

Size tanımlanan çeşitli görevlerinde yer aldığı oyunda bu görevleri yerine getirdikçe yeni görevleri açtırıyor ve oynanabilirlik süresini de artırabiliyorsunuz. Ekran üzerinde yapacağınız parmak hareketleriyle çeşitli yönlere doğru zıplatarak rakip yumurtaya karşı saldırı hamleleri yapmanız gereken oyunda özel vuruş seçenekleri de bulunuyor.

O an aktif olan kullanıcılardan herhangi biriyle eşleşerek yapacağınız yumurta dövüşlerinde kazandığınız ya da kaybettiğiniz dövüşler sonrasında belirli puanlar kazanabileceğiniz gibi tamamladığınız görevlerden de ekstra puanlar elde edebilir ve kazandığınız puanlarla farklı hayvanların yumurtasını alabileceğiniz Egg Fight'ta yumurtanıza zırh, vuruş, zıplama gibi çeşitli yetenekler satın alabilirsiniz.

Egg Fight

Birebir yumurta kavgası, yüz yüze oyna, Game Center'daki arkadaşlarınız ya da Facebook arkadaşlarınızla yumurta dövüşleri yapabileceğiniz Egg Fight'ı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak iPhone ya da iPad cihazınıza indirebileceğiniz gibi oyunla ilgili yayınlanan Egg Fight Tanıtım Videosu'nu da izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ