Zoom Phone uygulamasının yeni hali yayınlandı! - Haberler - indir.com

Zoom Phone uygulamasının yeni hali yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-20 15:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Pek çok ülkede yerel telefon hizmeti sunan ve kurumlara telefon sistemi ihtiyaçlarını tek çatı altına birleştirme imkanı sunan Zoom Phone gün itibariyle Tükiye’de de kullanıma sunuldu.

Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ: ZM) bugün Zoom Phone bulut telefon hizmetinin Türkiye’deki kullanıcılarında kullanıma sunulduğunu açıkladı. Zoom platformu üzerine kurulan Zoom Phone servisi, kurumların sadece tek bir platformla 40’tan fazla ülkede HD ses kalitesiyle güvenli iletişim kurmasını sağlıyor.

Zoom'da Whiteboard nasıl kullanılır?Zoom'da Whiteboard nasıl kullanılır?

Kurumların tüm iletişimini tek çatı altında topluyor

Sesli iletişimi kolaylaştırmak adına geliştirilen Zoom Phpne modern kullanıcı deneyimine sahip kurumsal özellikler sunan bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor. Kurumların iş iletişimlerini Zoom’un hepsi bir arada, video öncelikli tümleşik iletişim platformunda birleştirmeleri noktasında eski telefon sistemlerinden uzaklaşmalarına olanak tanıyan uygulama pek çok özelliğe sahip. Kurumlar, Zoom Phone Global Select planıyla Zoom’un PSTN hizmeti sunduğu 40’tan fazla ülkede tek fiyat karşılığında yurt içi arama satın alabilme imkanına sahip oluyor. Bu sayede kurumlar dünyanın pek çok noktasında ofisleri için diğer GSM operatörüyle hizmet anlaşmaları yapmak yerine iletişim ihtiyaçlarını Zoom’la çözebiliyorlar.

Zoom uygulaması nasıl kullanılır?

Windows, MacOS, iOS ve Android için uygulamaları ile kullanılabilen Zoom Phone, hem mobil cihazlardan, hem de masaüstü cihazlardan telefon görüşmeleri yapılmasını aynı zamanda da sesli mesajların dinlenebilmesini sağlıyor. Kurumlar uygulama içinde oluşturdukları yönetici portalı üzerinden kullanıcıları rahatlıkla yönetebiliyor, çağrı kalitesini ve kullanım verilerini de izleyebiliyorlar.

Zoom Phone, akıllı çağrı yönlendirme sistemi sayesinde çağrıları hızlı ve verimli şekilde bağlayabiliyor. Salesforce.com, Microsoft Office 365, Google G-Suite ve Slack entegrasyonlarına sahip olan uygulama, çalışanların bu uygulamalardayken tek bir dokunuşla telefon görüşmeleri başlatabilmesini sağlayarak üretkenliklerini de artırıyor.

Numara değiştirmeden kullanılabiliyor

Kullanıcılarına çeşitli imkanlar sunan Zoom Phone, bilgisayar ve mobil cihazların yanı sıra önde gelen üreticilerin çeşitli masaüstü telefonlarıyla da kullanılabilme imkanına sahip. Bu sayede uygulama ihtiyaç duyulduğu noktada geleneksel masaüstü telefon deneyimi sunuyor.

Zoom Phone, kurumların mevcut numaralarını Zoom’a geçirmelerine olanak tanıyan Yerel Numara Taşıma (LNP) işlemini destekliyor. İsteyen kurumlar numaralarını değiştirmek zorunda kalmadan Zoom Phone hizmetinden faydalanabiliyor ve isteyenler Zoom’dan yeni yerel ya da uluslararası telefon numaraları alabiliyor.


İlgili uygulamalar
Zoom kurucusu Eric Yuan, 6 milyar dolarlık hissesini devrettiZoom kurucusu Eric Yuan, 6 milyar dolarlık hissesini devretti
Zoom toplantılarından nasıl kaçılır?Zoom toplantılarından nasıl kaçılır?

PAYLAŞ