Yerli Eğitime Katkı Platformu: Ekpuan - Haberler - indir.com

Yerli Eğitime Katkı Platformu: Ekpuan

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-11 13:36:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Uygulama

Eğitimden ticarete, sosyal alanlarda bir çok paylaşımları bulunan, paydaşlarının kazanç elde ettiği ilk yerli ve milli uygulama Ekpuan yayında. Gelişen teknolojiyi takip ederek dijital eğitim altyapısı ve firmaların kullanmasını sağlayacak Ekpuan, e-ticaret ve ödeme sistemleri oluşturuyor ve tamamen ücretsiz.

Yerel işletmeler ile anlaşmalı çalışan Ekpuan, üyelerinin alışveriş tercihlerinin karşılığında puan kazanmalarını sağlıyor. Kazanılan ekstra puanlar;​​​​​ sistem, alışveriş gerçekleştiren üyeler, yönetici ve eğitim havuzlarına aktarılacak. Performans puanları ön planda tutularak sistem tarafından otomatik bir dağılım gerçekleştirecek. Eğitmenlerin yüklemiş olduğu sorularla birlikte yarışma, test ve sınavlar düzenlenecek ve başarıları karşısında öğrencilere puan kazandırılarak iş yerlerinde ücretsiz veya indirimli alışveriş sunuyor veya ödeme şeklinde kullanabilecekler.

Sendpulse'den pazarlama eğitimlerine büyük destek!Sendpulse'den pazarlama eğitimlerine büyük destek!

Yerli Eğitime Katkı Platformu: Ekpuan

İl Koordinatör kadroları genel olarak öğretmenlerden oluşuyor ve yönetim kurulu kadrosunda görev alacaklar. Bir çok branştan en az bir uzman öğretmen ekibi oluşturarak öğretmenleri sisteme dayalı yeni sorular yükleyecek ve içeriğe çeşitlilik sağlayacak.  İl koordinatör kadrosu bölgeler kadrosu oluşturma faaliyetleri de sağlayacak. Gerçekleştirilen çalışmaların ardından iş yerleri ile yeni anlaşmalar gerçekleşecek. Gerçekleştirilen faaliyetlerin çerçevesinde yarışma ve sınavlar bir çok ödül dağıtacak. Bu ödüller iki kişilik yemek, ayakkabı, gömlek, pasta gibi günlük hayatta ihtiyacımız olan keyfi ve zorunlu ihtiyaçlarımızdan oluşuyor.

Etkileşimi artan iş yeri, öğretmen veli etkileşiminde bir ilki yaşayacak çünkü bireyler alışveriş tercihlerini eğitime katkı sağlayan iş yerlerinden gerçekleştirmeyi tercih edecektir.


Finlandiya Eğitim Sisteminin 10 Altın KuralıFinlandiya Eğitim Sisteminin 10 Altın Kuralı
TEB Üniversitelerde Dijital Finansal okuryazarlık eğitimi veriyorTEB Üniversitelerde Dijital Finansal okuryazarlık eğitimi veriyor

PAYLAŞ