TEB Üniversitelerde Dijital Finansal okuryazarlık eğitimi veriyor - Haberler - indir.com

TEB Üniversitelerde Dijital Finansal okuryazarlık eğitimi veriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-18 12:00:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

TEB Bankası, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi gibi birçok üniversitede "Dijital Finansal Okuryazarlık" eğitimi verdi. Verdiği bu eğitimi devam ettirmek isteyen TEB Bankası, farklı üniversitelerde de bu projesini sürdürmek için eğitim vermek istiyor. 

TEB Aile Akademisi ile Türkiye genelinde yaklaşık olarak 19 milyon finansal okuryazarlık eğitimleri ile ulaşan Türk Ekonomi Bankası (TEB), üniversitede eğitim gören öğrencilere fintech dünyasının dinamikleri, kodlamanın temel mantığı ve Blokchain isimli teknolojisinin başlıkları altında "Dijital Finansal Okuryazarlık Eğitimleri” verdi ve vermeye devam edecek. Bu değerler kapsamında projesini hayata geçiren TEB Bankası, 13 Aralık Perşembe günü Marmara Üniversitesi ve İTÜ'sinde üniversiteli öğrenciler ile buluştu. TEB Aile Akademisi çatısı altında düzenlediği eğitimlerle ülke genelinde kamu kurumları, belediyeler, eğitim kurumları ve özel sektör çalışanlarından başlayarak, Milli Eğitim Bakanlığı ve UNICEF gibi kurumlarla yaptığı iş birlikleriyle yaklaşık 19 milyon kişiye finansal okuryazarlık eğitimi vererek Türkiye'de dinamik genç yetiştirmek isteyen Türk Ekonomi Bankası (TEB), Finansal okuryazarlık eğitimlerini 2012 yılından beri veriyor. 

Türkiye Ekonomi Bankası, Türkiye'nin her yerinde bu eğitim ve programı vermek istiyor

Bu proje ile yola çıkan TEB, farklı şehirlerde ve üniversitelerde eğitimler düzenledi. Bu kapsamda son durakları ise Marmara Üniversitesi ile İstanbul Teknik Üniversitesi oldu. Türkiye Ekonomi Bankası, Dijital Pazarlama Okulu ile kurduğu işbirliği ile hayata geçirdiği ve bu zamana kadar Sabancı Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, İTÜ ve Marmara Üniversitesi’nde eğitimler ve programlar düzenlendi. Bundan sonrada bu eğitimleri düzenlemek isteyen TEB, bi sonraki duraklarını ise şu şekilde sıralıyor; ODTÜ, Ayvansaray Üniversitesi ve Bilkent Üniversitesi





PAYLAŞ