Yeni Porsche sahipleri üç yıl ücretsiz internet kullanacak - Haberler - indir.com

Yeni Porsche sahipleri üç yıl ücretsiz internet kullanacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-21 15:28:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Almanya’nın önde gelen lüks otomobil markası Porsche, son yıllara ayak uydurabilmek adına yeni bir elektrikli araç geliştirdi. Porsche Taycan serisinin yeni elektrikli aracı olarak karşımıza çıkan bu model yeni bir içeriğini de duyurdu. Buna göre elektrikli bu Porsche modeline sahip olan kullanıcılar Apple Music ile direkt bir şekilde bağlantı kurabilecekler. Bu bağlantı haricinde Porsche sahipleri araç içerisinde üç yıl boyunca ücretsiz internet bağlantısına da sahip olacaklar. Apple ile birlikte çalışma gerçekleştiren Porsche, bu otomobil modelinde yerleşik olarak Apple Music’e sahip olacak. Bu sayede sürücülerin müziğe olan erişimleri de kolaylaştırılmış olacak.

Apple ve Porsche İş Birliği

Huawei Mate 20 RS Porsche Design'in Mate 20'e Göre FarklarıHuawei Mate 20 RS Porsche Design'in Mate 20'e Göre Farkları

Bu akış hizmeti şirket tarafından ilk kez araç içi bağımsız bir uygulama olarak sunulmuş olacak. Diğer yandan Porsche’nin yeni ve var olan müşterilerine Apple Music sistemini altı aylık ücretsiz olarak sunmayı planladığı düşünülüyor. Bu düşünce ile beraber sadece bu lüks modeli satın alanlar için değil Porsche araç sahipleri için de bu özelliğin verileceği bekleniyor. Porsche Taycan sahipleri için bir başka yenilik de bulunuyor. Buna göre bu modeli satın alanlar için üç yıl boyunca ücretsiz araç içi internet erişimine sahip olacaklar. Şirket tarafından ifade edilene göre müşterilerin akış hizmetini alırken veri tüketimi noktasında bir ihtiyaçları kalmayacakları belirtiliyor.

Buna göre Taycan modelinin bilgi-eğlence ekranında Apple Music simgesi de bulunacak. Bu noktada telefon bağlantısına gerek kalmayacak ve Apple kimliği ile giriş yapılması yeterli olacak.  


Porsche'nin İkinci Elektrik Aracı Sonunda ResmileştiPorsche'nin İkinci Elektrik Aracı Sonunda Resmileşti
Mate 20 RS Porsche Desing İyi Bir Başarı YakaladıMate 20 RS Porsche Desing İyi Bir Başarı Yakaladı

PAYLAŞ