Huawei Mate 20 RS Porsche Design'in Mate 20'e Göre Farkları - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 RS Porsche Design'in Mate 20'e Göre Farkları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-17 14:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz akşam ile beraber Huawei’nin merakla beklenen yeni amiral gemisi ailesi Mate 20 serisi resmi olarak tanıtıldı. Cihazlar oldukça iddialı özelliklere sahip olarak gelirken, hem donanım hemde tasarım tarafında oldukça etkileyici olmayı başardılar. Her sene gördüğümüz gibi bu yılda Huawei cephesinden bir Mate serisi için Porsche Desing markalı özel tasarımını gördük. Peki bu Mate 20 RS Porsche Desing modeli standart olan Mate 20 cihazına göre neler sunuyor dersiniz? Şirketin en güçlü ve Premium ailesi olan Mate 20 ve Mate 20 Pro tüm kullanıcılar için duyuruldu. Bu duyuru ile beraber ayrıca oyunculara yönelik yeni bir akıllı telefon olan Mate 20 X cihazının da geldiğini gördük.

Huawei Mate 20 RS Porsche Desing

Huawei Mate 20 Tanıtıldı İşte Özellikleri ve FiyatıHuawei Mate 20 Tanıtıldı İşte Özellikleri ve Fiyatı

Normal modelleri ve oyuncu cihazı haricinde şirket özel modeller arayanlar için ise Porsche Desing markaya sahip bir Mate 20 RS modelini de sundu. Bakıldığı zaman bu yeni Mate 20 RS Porsche Desing modelinin normal Mate 20 Pro cihazına göre biraz daha dikkat çekici ve Premium modeli olarak görebiliriz. Temel anlamda her iki cihaz hem aynı tasarım çizgilerine hemde aynı teknik özelliklere sahip durumda. Mate 20 Rs Porsche Desing’in özel arka panel tasarımı oldukça dikkat çekerken normal versiyona göre daha şık ve gösterişli olmayı başarıyor.

Porsche Desing modelinin arka yüzeyinde el yapımı ve gerçek bir deri görüyoruz. Kamera kısmının yerleştirildiği bölüm ile beraber cihazın alt ve üst kısımları ise cam bir tasarıma sahip durumda. Bu sayede arka yüzey tıpkı bir yarış aracı gibi boydan boya şeritli bir yapı ile geliyor. Bu deri kaplama tasarımının siyah ve kırmızı olarak ise iki farklı renk seçeneği yer alıyor.

Bu yeni Mate 20 RS Porsche Desing modelinin özel olan bir noktası ise 8 GB RAM ile beraber 256 GB’lık dahili depolama alanı oluyor. Model 1700 euro fiyat etiketine sahip olacakken 8 GB RAM ve 512 GB dahili depolamalı versiyonunun ise 2100 euro fiyat etiketi ile geleceği Huawei tarafından açıklanmış durumda.


Huawei Mate 20 Pro Tanıtıldı İşte Özellikleri ve FiyatıHuawei Mate 20 Pro Tanıtıldı İşte Özellikleri ve Fiyatı

PAYLAŞ