WhatsApp'tan istenmeyen mesajlara yeni çözüm - Haberler - indir.com

WhatsApp'tan istenmeyen mesajlara yeni çözüm

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-27 18:00:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Uygulama

Yeni gelen WhatsApp özelliği sayesinde istenmeyen mesaj bildirimlerine "süresiz" olarak son veriliyor.

WhatsApp'a sohbetleri her zaman sessize alma seçeneği dahil edildi. Böylece tüm sohbetleri süresiz bir şekilde sessize alarak, istemediğiniz mesaj bildirimleri arasında kaybolmayacaksınız.

Sosyal medya yasası cezaları için son 1 haftaSosyal medya yasası cezaları için son 1 hafta

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a, sohbetleri "her zaman" sessize alma seçeneği eklendi. "Şimdiye kadar neredeydi?" sorusunu sormamıza sebep olan bu yeni ve önemli özellik sayesinde, artık kişi ve grup sohbetlerinden gelen bildirimler süresiz bir şekilde sessize alınabiliyor.

1 yıllık sessize alma seçeneği yerine her zaman sessize alma

WhatsApp'ın Android, iOS ve Web versiyonlarına eklenen süresiz olarak sessize alma seçeneği, daha önceki 1 yıllık sessize alma opsiyonunun yerine gelmiş durumda. Diğer 8 saat ve 1 hafta sessize alma seçenekleri ise hala yerini koruyor.

Her zaman sessiz özelliği, sürekli bildirim gelmesini istemediğiniz grup sohbetleri için oldukça faydalı bir gelişme olacağa benziyor. Bu özelliği aktif etmek için susturmak istediğiniz sohbete giderek, grup/kişi adına tıklamalı ve sohbet ayarlarını açmalısınız. Ardından ise karşınıza çıkan sayfadan sessiz seçeneğine dokunarak, her zaman veya diğer seçeneklerden birini seçmelisiniz.  



PAYLAŞ