WhatsApp numara kaydetmeden mesaj nasıl gönderilir? - Haberler - indir.com

WhatsApp numara kaydetmeden mesaj nasıl gönderilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-01 17:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Nasıl Yapılır?

WhatsApp, dünya genelinde en çok kullanılan uygulamalardan birisi olurken özellikle hızlı bir şekilde mesaj gönderilmek istendiğinde kişinin rehber kaydının olması gerekir. Rehberde kayıtlı olmayan kişilere mesaj göndermek istenildiğinde ise daha farklı bir yöntem kullanılmalıdır. Özellikle WhatsApp Web kullanan ve yeni bir kişiye mesaj göndermek isteyen kişiler, telefona ulaşarak telefona kişi kaydı yapmak yerine tarayıcı üzerinden kolay bir şekilde numaraya mesaj gönderebilmektedir. WhatsApp'ın çoğu kişi tarafından bilinmeyen tıkla sohbet et özelliği, bu konuda kullanıcılara seçenek sunar. 

WhatsApp numara kaydetmeden mesaj nasıl gönderilir?

WhatsApp ile Facebook Messenger birleşiyor!WhatsApp ile Facebook Messenger birleşiyor!

Belirtilen işlemleri yapmadan önce kişilerin bazı konularda dikkatli olması gerekir. Mevcut özellik tüm tarayıcı versiyonlarında desteklenmeyebilir. Bilgisayar tarihinin yanlış olması ya da bilgisayardaki özel ayarlar, mesaj göndermek için engel teşkil edebilir. Bilgisayarınızda herhangi bir sorun bulunmuyorsa, aşağıdaki tıkla sohbet et özelliği ile hemen WhatsApp numara kaydetmeden mesaj gönderme işlemlerini yapabilirsiniz. 

WhatsApp Tıkla sohbet et özelliği nasıl kullanılır?

WhatsApp tıkla sohbet et özelliği için hazırlanmış olan kod yapısının kullanılması ve tarayıcıda açılması gerekir. Bu konuda api.whatsapp.com/send?phone=9 kodunun kullanılması yeterlidir. Tarayıcıya yapıştırılacak bu kodun sonuna ise mesaj gönderilmek istenen telefon numarasının başında sıfır da dahil olmak üzere yazılması gerekir. Bu şekilde yapılacak eklemeler sonrasında tarayıcı üzerinden açacağınız sayfa, mesaj göndermeniz için hazır olacaktır. Mesaj gönderme butonu çıktığında bu butona tıklayarak mevcut telefon numarasına hemen mesaj gönderebilirsiniz.

Bazı bilgisayar modellerinde ya da tarayıcı versiyonlarında, bilgisayara WhatsApp uygulamasının kurulması gerektiği belirtilebilir. Bu tür durumlarda WhatsApp uygulaması kurulmalıdır. Bir defa kurulacak olan uygulamanın ardından bir sonraki tıkla sohbet et özelliğinin kullanılmasında ek bir işlem yapılmasına gerek kalmadan belirtildiği gibi kodun hazırlanması ve tarayıcıda açılması mesh göndermek için yeterlidir.


Pembe WhatsApp kullanıcıları dikkat!Pembe WhatsApp kullanıcıları dikkat!

PAYLAŞ