Twitter konuşmaları takip etmeyi kolaylaştıracak yeni bir güncelleme yayınladı - Haberler - indir.com

Twitter konuşmaları takip etmeyi kolaylaştıracak yeni bir güncelleme yayınladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-03 13:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Sosyal Medya

Popüler sosyal medya servisi olan Twitter, iOS uygulamasında ufak bir tasarım yeniliğine gitti. Bu tasarım değişikliği ile beraber Twitter’da artık ana Tweet ile ona gelen cevaplar daha ayırt edilebilir olacak. Twitter, servisini ve uygulamasını sürekli bir şekilde geliştirerek kullanıcı deneyimini her zaman en üst seviyede tutmayı hedefliyor. Bugün itibariyle Twitter iOS sürümünde yaşanan güncelleme ile beraber tasarım tarafında bir değişikliğe gitti. Herhangi bir güncellemeye ihtiyaç duymayan bu tasarım değişikliği, zaman tünelinde bir geliştirme sunmuş oluyor. Bu gelen yeni özellik ile beraber popüler ve çok cevap alan tweetlerde ana tweet ile cevap olarak atılan tweetleri birbirinden ayırmak daha kolay olacak.

Twitter iOS uygulamasında tasarım değişikliği

 

Twitter’da 2019 oyun yılı oldu, 1 milyardan fazla Tweet atıldıTwitter’da 2019 oyun yılı oldu, 1 milyardan fazla Tweet atıldı

We’ve given conversations a makeover on iOS. When people you follow are in a conversation, you’ll see their replies in a new way in your Home timeline.

This new layout makes it easier to see who's replying to who so you can join in on relevant conversations. pic.twitter.com/xNmnAtQFeI — Twitter Support (@TwitterSupport) January 31, 2020

 

Yapılan Twitter paylaşımında söz konusu yenilik için “iOS’ta sohbetlerin görünüşünü tamamen değiştiriyoruz. Takip ettiğiniz insanlar bir sohbetteyken onların cevaplarını zaman tünelinizde yepyeni bir şekilde göreceksiniz. Yeni düzenleme, kimin kime cevap verdiğini daha kolay görülebilir kılıyor. Bu sayede ilgili sohbetlere katılabilirsiniz” sözleri dile getirildi. Şirketin sunduğu bu yeniliğe baktığımız zaman atılan ana tweet ile oa verilen cevaplar arasında yatay ve dikey belirgin çizgiler çekilecek. Bu sayede ana tweet ile cevapları ayırmak daha basit bir hale gelecek. Bu özellik ilk olarak iOS kullanıcılarına sunulurken, önümüzdeki günlerde Android için de yayınlanması bekleniyor.


Twitter kullanıcıları kripto para birimlerine teşvik edecekTwitter kullanıcıları kripto para birimlerine teşvik edecek
Twitter, emoji reaksiyon özelliğini yayınladıTwitter, emoji reaksiyon özelliğini yayınladı

PAYLAŞ