Twitter kullanıcıları kripto para birimlerine teşvik edecek - Haberler - indir.com

Twitter kullanıcıları kripto para birimlerine teşvik edecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-15 21:20:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Kripto Para

Yeni ortaya atılan iddialara göre sosyal medya platformu Twitter’ın yeni bir özellik üzerinde çalıştığı ifade ediliyor. Söz konusu bu özelliğe göre ise kullanıcıların birbirlerine bahşiş gönderebilmelerini sağlayan Bitcoin tabanlı bir ödeme sistemi olacağı belirtiliyor. En popüler olarak kullanılan sosyal medya servislerinden olan Twitter’da geliştirilerek yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Mikro blog sitesindeki kullanıcılar bu yeni özellik sayesinde birbirlerine bahşiş gönderebilecekler. Zaten bir Twitter kullanıcısı bir başka Twitter kullanıcısına bitcoin göndermek için sadece karşıdaki kullanıcının bitcoin adresine ihtiyaç duyuyor. Fakat bu özelliği direkt bir şekilde Twitter platformuna entegre edilmesi ile beraber daha hızlı ve işlevsel olarak gerçekleşmesi hedefleniyor.

Twitter’da Bitcoin bahşiş özelliği geliyor

Twitter deneyimi 2020 ile tamamen yenileniyorTwitter deneyimi 2020 ile tamamen yenileniyor

Ayrıca gönderilen bu bahşişler için şirketin işlem ücreti almayacağı da belirtiliyor. Twitter’ın getirmiş olacak bu bitcoin bahşiş özelliği ile beraber kripto para birimlerinin de yaygınlaşacağı iddiaları bulunuyor. Öyle ki daha önce kripto para birimi kullanmayan kişiler, bahşiş alabilmek için elektronik cüzdana sahip olmaları gerekiyor. Twitter cephesinden henüz konu hakkında bir resmi açıklama yapışmış değil. Fakat Twitter CEO’su Jack Dorsey’in Bitcoin ile olan ilgisine karşılık bu özelliğin yüksek bir ihtimalle gelmesi bekleniyor.

Şuan için bilinenler bunlardan ibadet olurken, Twitter’ın bu yeni özelliğini ne zaman sunacağı belli olmuş değil. İlerleyen güncellemeler ile beraber Bitcoin bahşiş özelliğinin getirilmesi bekleniyor. Bakalım bu bahşiş özelliği ne kadar çok sevilecek göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Twitter, tweet cevaplarını engellemek adına değişikliğe gidiyorTwitter, tweet cevaplarını engellemek adına değişikliğe gidiyor
Twitter’da 2019 oyun yılı oldu, 1 milyardan fazla Tweet atıldıTwitter’da 2019 oyun yılı oldu, 1 milyardan fazla Tweet atıldı

PAYLAŞ