Twitch yayıncısı Jahrein milletvekili adayı oluyor - Haberler - indir.com

Twitch yayıncısı Jahrein milletvekili adayı oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-13 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Dünyaca popüler olan Twitch  platformunda 1.5 milyon takipçisi olan Jahrein (Ahmet Sonuç) canlı yayında milletvekili adayı olacağının bilgisini verdi. 2023 yılında seçimlere katılacağını belirten fenomen yayıncı, hangi partiden aday olacağı ile ilgili olarak ilk detaylar paylaşıldı. 

Dün gece gerçekleşen canlı yayında büyük ses getirmeyi başaran Jahrein, sosyal medyanın en çok konulan isimleri arasında yerini almayı başardı. Daha önceki yayınlarında da siyasi mesajları ve politik duruşu ile düşüncelerini rahatlıkla dile getirebilen Twitch fenomeni, milletvekili adaylığı ile herkesi şaşırttı.

Twitch DMCA sorununu ile gündemdeTwitch DMCA sorununu ile gündemde

Jahrein: “İnşallah bu seçimde adaylığımı koyacağım”

Yayın sırasındaki politik yorumları ve eğlenceli içerikleriyle milyonlarca kişiye hitap etmeyi başaran Jahrein herhangi bir partiye katılmayacağını dile getirdi. 2023 seçimlerinde bağımsız olarak adaylığını koyacak olan yayıncı; "Oy verin vermeyin, size kalmış," diyerek takipçileri ile düşüncelerini paylaşmayı ihmal etmedi. Yaşı yüksek olan politikacıların gençlerin dilinden anlamadığını dile getiren fenomen, bu durumun ülkemizde zamanla düzelip yoluna gireceğini de takipçilerine belirtti. 

2023 seçimlerinde artık siyaset arenasına atılacağını belirten Ahmet Sonuç sosyal medyada çok ses getirecek duyurusunu şu cümleler ile yaptı: “İnşallah bu seçimde adaylığımı koyacağım. Milletvekili olurum veya olmam. Benim için fark etmez. Benim amacım, aslen, şunu gösterebilmek… Türkiye’de bazı şeyler değişsin istiyorum. Politik arenada, siyasi arenada bazı şeyler değişsin istiyorum.”

Geçe yılda benzer bir açıklama yapmıştı

Jahrein geçtiğimiz yıl da  buna benzer bir konu ile gündemde yerini almış, Twitter hesabı üzerinden takipçilerine bağımsız bir şekilde milletvekili adayı olacağını esprili bir şekilde dile getirmişti. Vaatleri arasında TVMM yemekhanesinde satışa sunulan biftek ve çorbanın tadına bakarak hayranlarıyla paylaşmak, eşi kuaför randevusuna geç kaldığında emniyet şeridinde çakarları açıp giden makam aracında story atmak gibi absürt detaylar vardı. Ancak o dönem içerisinde yapılan bu paylaşım işin şaka olduğunu göstermiş oldu. Dün gece içerisinde yapılan duyuruda ise takipçileri Sonuç'u bu konuda oldukça ciddi bulundu. Ahmet Sonuç'ıun dün akşam açtığı yayınını izlemek için Twitch platformuna gidebilir ve Yorgun Demokrat v4.21 adlı güncel yayının özetini açabilirsiniz. Konu ile ilgili elde edilen bilgiler şu an için bunlara kısıtlıdır. 

 


Twitch yayıncıları telif hakkı ihtarı alıyorTwitch yayıncıları telif hakkı ihtarı alıyor
Twitch yayın etiketlerini değiştirmek zorunda kaldıTwitch yayın etiketlerini değiştirmek zorunda kaldı
Twitch'ten Trump'a süresiz yasak geldiTwitch'ten Trump'a süresiz yasak geldi

PAYLAŞ