Tweet dizisi oluşturmayı kolaylaştıracak Twitter özelliği test ediliyor - Haberler - indir.com

Tweet dizisi oluşturmayı kolaylaştıracak Twitter özelliği test ediliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-24 09:59:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Sosyal medya servisi Twitter, platformu için yeni bir özelliğini test etmeye başladı. Söz konusu yenilik “tweet dizisi” oluşturmayı daha basit bir hale sokacak. Kullanıcılar artık uzun bir tweet serisi paylaşacakları zaman tweetlerin hepsini tek tek yazıp yollayabilecekler. Gündeme dair konuların daha yoğun bir şekilde paylaşıldığı platform Twitter, uygulamasını güncel tutmak adına kullanıcı deneyimine yönelik faydalı özellikler sunmaya devam ediyor. Şimdi ise Android Police tarafından ortaya çıkartılan bir rapora göre Twitter’ın bu yönlü yeni bir özelliğini test ettiği açıklandı. Bu yenilik ise son atmış olduğunuz tweetinizi sürdürmenizi kolaylaştıracak bir özelliğe sahip durumda.

Twitter yeni özelliğini test etmeye başladı

Twitter, sosyal medya için merkezileşmemiş standartlar oluşturmaya hazırlanıyorTwitter, sosyal medya için merkezileşmemiş standartlar oluşturmaya hazırlanıyor

Şuan için henüz test aşamasında olan özellik, 280 karakterden fazla bir tweetinizi oluşturduğunuz zaman tweetleri doğrudan başlangıç kutusundan ekleyebilmenize yardımcı olacak. Artık uzun tweet paylaşımlarınızda içerikleri tek tek yazmak yerine hepsini tek seferde yazarak paylaşım yapabileceksiniz. Twitter’da kullanıcılar her konuya yorum yapabilme olanağı bulunurken, bu noktada sunulmuş olan karakter sınırlaması kullanıcıların uzun düşünce ve içeriklerini ifade etmesinde sıkıntı çıkartıyordu. Twitter ise bu duruma çözüm olarak geliştirmiş olduğu bu yeni özelliğini test etmeye başladı.

“Countinue Thread” olarak adlandırılan bu özellik tweet dizileri oluşturmaya imkan sağlayacak. Ancak bu özelliği kullanırken sadece son tweet için yapabileceksiniz. Eski tweetlerinize ekleme yapabilmek için ise bulup o tweet üzerinden ekleme yapmanız gerekiyor. Henüz geliştirilme aşamasında olduğu için bu tarz eksikliklerin de zamanla giderilmesi bekleniyor. Ek olarak henüz test edilen özelliğin şuan için çok az sayıdaki Twitter kullanıcıları için aktif olduğunu belirtelim. İlerleyen günlerde özelliğin tam olarak tamamlanması ile beraber tüm Twitter kullanıcılarına güncelleme ile beraber verilmesi bekleniyor. Şuan için bir süre daha beklemeniz gerekiyor.  


Twitter hesap dondurma nasıl yapılır?Twitter hesap dondurma nasıl yapılır?
Twitter, Android uygulaması için güvenlik açığı uyarısı yaptıTwitter, Android uygulaması için güvenlik açığı uyarısı yaptı

PAYLAŞ