Twitter hesap dondurma nasıl yapılır? - Haberler - indir.com

Twitter hesap dondurma nasıl yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-22 08:59:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Nasıl Yapılır?

Twitter hesabını dondurmak isteyenler için oldukça basit yolları izlemeniz yeterli olacaktır. Sizlere bu içeriğimizde sıklıkla sorulan Twitter dondurma nasıl yapılır sorusunun yanıtını vermeye çalışacağı. Sosyal medya platformu olan Twitter’da kullanmak istemediğiniz zaman hesabınızın öylece açık olmasını istemeyebilirsiniz. Bunun için Twitter hesap dondurma işlemi ile alakalı tüm detayları ve Twitter hesap dondurma işlemi sonrasında oluşacak durumları sizlere aktaracağız. Twitter hesabınızın profilinizden veya direkt olarak Twitter dondurma adresi üzerinden dondurabilirsiniz. Gelin şimdi Twitter’da nasıl hespa dondurulur tüm adımlarına bakalım.

Twitter hesabı nasıl dondurulur?

Twitter, gizlilik ihlallerini azaltmak için Gizlilik Merkezi projesini başlatıyorTwitter, gizlilik ihlallerini azaltmak için Gizlilik Merkezi projesini başlatıyor

Twitter hesap dondurma işlemi ile hesabınızın kapanmayacağını sadece geçici olarak kapatılacağını belirtelim. Hesap dondurma işlemi sonrasında istediğiniz zaman hesabınızı geri açabilirsiniz. Geri açtığınızda tüm bilgileriniz ve verileriniz aynı şekilde devam edecektir. Hesap dondurma işlemi ile beraber paylaşımlarınız ve fotoğraflarınız olmak üzere her şeyiniz saklanmaya devam ediyor. Hesabınızı tamamen kapatma durumunda ise bir daha açamamak üzere tüm verilerinizi ve hesabınızı kaybetmiş oluyorsunuz. Tüm içeriklerinizi korumak adına hesap dondurma işlemi sizin için daha faydalı olacaktır.

İki farklı dondurma yöntemi bulunuyor. Manuel olarak dondurma ve link üzerinden dondurma işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. İlk olarak manuel dondurma işlemine bakalım.

  • Twitter hesabınıza giriş yapın.
  • Daha sonra ana sayfada solda yer alan daha fazla butonuna basın.
  • Daha sonra gelen seçenekler arasında Ayarlar ve Gizlilik bölümüne erişin.
  • Bu adım sonrasında gelecek olan ekranın orta bölümünde Hesap kısmına basın ve sayfanın aşağısında yer alan “Devre dışı bırak” seçeneğine tıklayın.
  • Devre dışı bırakma seçeneği ile beraber Twitter hesabınızı başarılı bir şekilde dondurmuş olacaksınız.

Twitter hesabınızı dondurma işlemi sonrasından hesabınızı kolay bir şekilde tekrar aktif edebilirsiniz. Hesabınızı tekrar açmak istediğiniz zaman web sürümünde veya mobil uygulamada Twitter hesap bilgilerinizi giriş yaparak hesabınızı tekrar aktif hale getirebilirsiniz.


2019'da Twitter'da en çok konuşulanlar2019'da Twitter'da en çok konuşulanlar
Twitter, sosyal medya için merkezileşmemiş standartlar oluşturmaya hazırlanıyorTwitter, sosyal medya için merkezileşmemiş standartlar oluşturmaya hazırlanıyor

PAYLAŞ